Söndagens SSL Herr
SSL

Stefansson fortsätter måla i Storvretatröjan - "Jäkligt nöjd med min insats"

ANNONS

Highlights: Se alla målen från SSL-mötet mellan Storvreta och Kalmarsund som slutade 7-3.

Noterbart från matchen:

Kalmarsunds landslagsspelare Kevin Haglund åkte på en tuff smäll mot Robin Nilsberth och tvingades utgå redan i början på första perioden.    

Storvretas poängkung Albin Sjögren gjorde comeback idag efter en kortare tids frånvaro. Det var hans första match för SSL-säsongen och sin vana trogen stod han för ett mål dock i öppen bur. Sjögren har nu gjort 397 poäng i grundserien och han går en tuff kamp mot lagkamraten Robin Nilsberth om vem som hinner först till 400. Storvretabacken gjorde två ass idag och har totalt gjort 396 poäng i grundserien.    

Storvretas nyförvärv Andreas Stefansson har Innebandymagazinet utmanat och påstått att han inte kommer göra 50 mål den här säsongen. Idag blev det ett mål och han har totalt gjort fem mål på tre matcher. För att lyckas göra 50 mål krävs det att han gör 1,9 mål per match och just nu har han snittat 1,7. Men trots att han gjorde hattrick senast så var han nöjdare med sin insats idag:

- Jag tycker att jag växer för varje match, det här var nog min bästa match egentligen även om det var tre kassar i förra och en idag. Jag är jäkligt nöjd med min insats idag. Det känns skönt att det stegrar hela tiden och förhoppningsvis kan jag fortsätta den trenden och spela bättre för varje match.   

Förra säsongens succélag Kalmarsund som slutade tvåa i tabellen har haft en tung inledning på säsongen och har bara tagit en poäng på tre matcher och ligger just nu näst sist. 

Matchfakta


Matchrapporter: Växjö vann och kvitterade mot Kalmarsund JIK reducerar mot Storvreta efter dramatik Kalmarsund tog ny seger mot Växjö Storvreta tog ny seger mot JIK Likaläge i matchserien efter Växjös seger mot Kalmarsund

Den här artikeln handlar om: