Allsvenskan norra

Highlights: Nykvarn-Gävle 5-3

ANNONS

Se höjdpunkterna från det allsvenska mötet mellan Nykvarn och Gävle.

Noterbart från matchen:

Nykvarns storsatsning mot SSL har nog inte gått någon förbi. Under silly season så radade man upp värvningar från SSL och i den här matchen låg de bakom alla mål förutom ett, som istället förra säsongens nyförvärv Filip Karlsson stod för. Den största stjärnvärvningen Hampus Ahrén gick dock poänglös.  

På tal om stjärnvärvningar så har ju även Gävle gjort en sådan i fixstjärnan Billy Nilsson. Han stod för ett plus ett idag men tyvärr så är hans ledningsmål inte med i highlightsen ovan på grund av tekniska problem med sändningen.   

Gävles doldisvärvning Nicklas Gustafsson chockstartade med två mål och tre assist i premiären och han tog ledningen i poängligan direkt. Det följde han upp med ett assist i andra matchen men här blev han poänglös. Precis som hans poängskörd har minskat har han även dalat i poängligan där han nu rasat ner till en 15:e plats.  


Matchfakta

Matchrapporter: Uddamålsseger för Nykvarns IF mot Hagunda Förlust för Gävle GIK mot Järfälla Bele med 7-11 Mullsjö avgjorde med fem mål i sista perioden Visby starkast – avgjorde i förlängningen mot Gävle GIK Karlstad segrare hemma mot Nykvarns IF

Den här artikeln handlar om: