Endre vann mot Lund Elit

Fjärde raka för Endre efter seger mot Lund Elit

Formen är bra just nu för Endre. På söndagen kom fjärde raka segern i Superligan SSL dam, 4-3 (1-1, 2-0, 0-2, 1-0) efter förlängning, hemma mot Lund Elit. Det innebär att Lund Elit åkte på fjärde raka förlusten.

Isabelle Gerig blev matchhjälte med sitt avgörande 4-3-mål 2.39 i förlängningen.

Första perioden var jämn. Lund Elit inledde bäst och tog ledningen genom Anna Nilsson efter 11.41, men Endre kvitterade genom Isabelle Gerig i slutet av perioden. I andra perioden var Endre starkast och gick från 1-1 till 3-1 genom två snabba mål i mitten av perioden av Stina Ander och Ellen Bäckstedt. Lund Elit reducerade och kvitterade till 3-3 genom Emelie Rosenqvist och Lisa Stellansdottir i tredje perioden. Det sista målet kom med 1.44 kvar att spela, och gav hopp om en poäng för Lund Elit. I förlängningen tog det 2.39 innan Endre avgjorde till 4-3. Stor matchhjälte blev Isabelle Gerig, framspelad av Anna Moberg.

Endres Ellen Bäckstedt stod för tre poäng, varav ett mål.

Lund Elit har startat svagt och har bara två poäng efter fyra spelade matcher. Endre har elva poäng.

Lördag 9 oktober spelar Endre borta mot Karlstad IBF 12.30 och Lund Elit mot Nacka Wallenstam borta 16.00 i Ormingehallen.

Matchrapporter: Pixbo Wallenstam lyckades bärga segern mot IBK Lund Täby avgjorde matchserien mot Endre Täby har Endre i sitt grepp efter ännu en seger Drömläge för Pixbo Wallenstam att avgöra mot IBK Lund efter ny seger Bra start för Täby efter seger mot Endre efter straffdrama