FBC Lerum vann mot Örebro Innebandy

Uddamålsseger för FBC Lerum som besegrade Örebro Innebandy

Det blev uddamålsseger för hemmalaget FBC Lerum i matchen mot Örebro Innebandy i Lerum Arena. Laget vann lördagens match i Allsvenskan södra herr med 5-4 (2-1, 2-2, 1-1).

FBC Lerum startade matchen bäst. Laget ryckte åt sig ledningen med 2-0, genom mål av Ludvig Gustafsson och Joel Ekström innan Örebro Innebandy svarade och gjorde 2-1 genom Joakim Andersson. FBC Lerum gjorde dock två snabba mål i andra perioden och gick från 2-1 till 4-1.

Örebro Innebandy reducerade dock till både 4-2 och 4-3 genom Jacob Embretzen och Adam Lundgren, det sista med 1.52 kvar att spela. Efter 2.35 gjorde FBC Lerum 5-3, åter igen genom Victor Johansson.

Örebro Innebandy reducerade dock till 5-4 genom Tim Norstedt när bara fyra minuter återstod att spela, och skapade åter spänning matchen.

Victor Johansson gjorde tre mål för FBC Lerum och totalt fyra poäng.

FBC Lerum ligger på tionde plats i tabellen efter matchen, medan Örebro Innebandy ligger på fjärde plats.

Lördag 9 oktober möter FBC Lerum Åby borta 14.00 och Örebro Innebandy möter Malmö FBC borta 16.00.

Matchrapporter: FBC Lerum gjorde sex mål i tredje perioden – vann stort mot Nilsby FBC Lerum klart för kval efter seger mot Kalmarsund Örebro Innebandy klart för kval till Allsvenskan Seger för Örebro Innebandy i toppmatchen mot Berg FBC Lerum bröt Warbergs segersvit