Allsvenskan östra

Highlights: Huddinge-Sirius 5-4 sd

Höjdpunkter från Västra Allsvenska mötet mellan Huddinge och Sirius.

Noterbart från matchen

Nyförvärvet från Telge blev matchhjälte för Huddinge när Cecilia Asplund stod för hemmalagets två enda ledningsmål. 1-0 och 4-3. Asplund blev också matchens bästa poängmakare med den poängskörden.

Frida Piehl gjorde inget mål förra säsongen som bara blev fyra matcher lång. Men säsongens första mål idag var ack så viktigt då hon avgjorde i sudden efter cirka tre minuter.

Dagens två poäng var Huddinges två första poäng och det räckte för att gå om Sirius som också fick sitt första poäng idag.

På grund av tekniska problem så är bara de sju första målen med i highlightsen. Maja Olssons 4-4-kvittering 18.33 saknas samt Frida Piehl segermål i sudden.

Matchfakta

Matchrapporter: Tungt besked för Bergs IK – åker ur serien Katrineholm vann efter avgörande i tredje perioden mot gästande Huddinge IBS Huddinge IBS vinnare mot Lillån IBK – kvitterade och avgjorde sent Ombytta roller när Huddinge IBS besegrade Skoghall Telge SIBK fortsätter skörda segrar hemma – vann med 7-4 mot Huddinge IBS