CL98IC A spelade lika mot Bergs IK

CL98IC A och Bergs IK delade på poängen efter 3-3

Det blev delad pott när CL98IC A tog emot Bergs IK i division 1 östra Götaland herr. Slutresultatet skrevs till 3-3 (2-0, 1-1, 0-2).

Matchen var länge mållös. CL98IC A ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål i slutet av perioden av Noah Karlsson och Jonathan Karlberg på 1.45 i slutet av perioden och tog greppet om matchen. Bergs IK reducerade dock till 2-1 genom Joakim Nyberg efter 6.07 i andra perioden.

CL98IC A gjorde 3-1 genom Fabian Rydell efter 16.53. 6.38 in i tredje perioden nätade Bergs IK:s Sebastian Hagberg framspelad av Joakim Nyberg och reducerade åt Bergs IK.

Efter 17.13 slog Joakim Nyberg till åter igen på pass av Sebastian Hagberg och kvitterade för Bergs IK. 3-3-målet blev matchens sista.

Sebastian Hagberg gjorde ett mål för Bergs IK och totalt tre poäng och Joakim Nyberg stod för tre poäng, varav två mål.

CL98IC A har haft en tuff start på serien och har bara två poäng efter tre spelade matcher. Bergs IK har sju poäng.

Lördag 9 oktober möter CL98IC A Solfjäderstaden hemma 12.00 och Bergs IK möter Växjö IBK U hemma 13.00.

Matchrapporter: Målfest när Vetlanda krossade CL98IC A i Hasses Sportcenter Målfest för Berg hemma mot Surahammar Seger för Örebro Innebandy i toppmatchen mot Berg Segerraden förlängd för CL98IC A – besegrade Malmhaug Stort jubel när Berg säkrade seriesegern med vinst mot IBF Norrköping