#ibsilly
Jesper Colling tar timeout från Karlstad.
Foto: Sig Vision
Allsvenskan södra

Karlstad tappar ytterligare en spelare

ANNONS

Blir den andra spelaren på kort tid som tar timeout från Karlstad.

Efter premiärvinsten i Allsvenskan Södra mot Åstorp/Kvidinge (10-3) så bestämde sig Karlstads stjärna Adam Colling sig för att ta en paus från innebandyn. Detta för att ägna mer tid åt sin familj som nybliven pappa.

- Jag har brottats med tankarna ett tag och framför allt mitt egna samvete. Vi fick en son i somras och det känns som att jag knappt träffat honom. Till slut fick jag väga in det med mitt samvete och jag känner att jag vill ha mer tid hemma som det är just nu, sa 28-åringen till VF då.

Nu står det klart att ytterligare en Karlstad-spelare tar samma beslut. Även den här gången rör det sig om en Colling, nämligen lillebror Jesper, 23 år. Detta på grund av bristande motivation.

Jesper Colling har varit en del av värmlänningarnas A-lag sedan säsongen 2016/17 och har gjort 83 poäng på 89 matcher i Allsvenskan Södra.


Karlstad följde upp premiärvinsten med att förlora hemma mot Höllviken, i en ytters dramatisk match. Du kan se highlights från matchen i spelaren nedan.

Matchrapporter: Kalmarsunds seger spiken i kistan för Karlstad – som åker ur serien IBF Falun vinnare mot Karlstad – avgjorde i förlängningen Karlstad segrare hemma mot Nykvarns IF Karlstad avgjorde i förlängningen mot JIK Karlstad vann trots uppryckning av Mullsjö

Den här artikeln handlar om: