Warberg vann mot Fagerhult Habo

Warberg vann mot Fagerhult Habo hemma – avgjorde i förlängningen

Det blev en riktigt tajt match när Warberg tog emot Fagerhult Habo i Allsvenskan södra herr. Matchen avgjordes först i förlängningen där Warberg var starkast, och segerresultatet blev därmed 4-3 (2-0, 0-2, 1-1, 1-0). Matchhjälte blev Markus Berntsson, som gjorde det avgörande målet med bara 40 sekunder kvar att spela i förlängningen.

Det var andra raka segern för Warberg, efter 8-4 mot Lillån i premiären.

I början av matchen var Warberg starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Sander Fauskanger och Filip Erheden. Efter 5.53 i andra perioden slog Filip Åkerblom till, framspelad av Jesper Ekström och reducerade åt Fagerhult Habo.

Tobias Zälle gjorde dessutom 2-2 efter 7.38 på pass av Oscar Liljegrahn.

Warberg gjorde 3-2 genom Isak Stöckel efter 5.51 i tredje perioden.

Fagerhult Habo kom tillbaka, och gjorde 3-3 genom Theo Eriksson efter 6.41. I förlängningen tog det 4.20 innan Warberg avgjorde till 4-3. Stor matchhjälte blev Markus Berntsson, framspelad av Simon Svensson.

Söndag 3 oktober 16.00 spelar Warberg hemma mot Lagan. Fagerhult Habo möter Lindås Rasta borta i Salming Arena lördag 2 oktober 14.00.

Matchrapporter: Klart nu: Höllviken åker ur serien efter ny förlust Fiaskosäsong för Partille – som åker ur serien Tre klara poäng för Warberg mot Nilsby Fagerhult Habo får sikta på kval trots seger mot Fristad Fagerhult Habo vann efter avgörande i tredje perioden mot gästande Lund Elit