Thorengruppen vann mot Warberg

Thorengruppen utklassade Warberg på hemmaplan

Thorengruppen dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot Warberg i Superligan SSL dam med hela 13-3 (8-2, 1-0, 4-1).

Det var andra raka för Thorengruppen, efter 10-5-segern mot KAIS Mora i premiären.

På bara 9.15 i mitten av perioden gjorde Thorengruppen fem raka mål när laget ryckte åt sig ledningen med 5-0.

Warberg reducerade dock till 5-1 genom Andrea Envall efter 11.21 i matchen.

Thorengruppen stod därefter för tre raka mål i när laget gick från 5-1 till 8-1 på bara 5.04 i mitten av perioden.

Warberg gjorde 8-2 genom Sofia Greftén med 1.09 kvar att spela. Efter 2.30 i andra perioden slog Myra Aggestål till, på pass av Oona Kauppi och ökade ledningen för Thorengruppen. Thorengruppen dominerade i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 2.35 genom Nellie Öhgren, och gick upp till 11-2 innan Warberg svarade.

Innan matchen var över hade Thorengruppen gjort hela 13-3.

Noterbart är att Thorengruppens Sofia Joelsson stod för fem poäng, varav ett mål, Oona Kauppi gjorde ett mål och totalt tre poäng och Emelie Wibron gjorde tre mål.

Nästa motstånd för Thorengruppen är Sirius. Lagen möts torsdag 30 september 18.30 i IFU Arena. Warberg tar sig an Pixbo Wallenstam hemma fredag 1 oktober 19.00.

Matchrapporter: 2-1 i matchserien – Thorengruppen segrade på nytt mot Täby Täby vann i sudden – har kvitterat mot Thorengruppen Thorengruppen sköna start – vann mot Täby Thorengruppen avgjorde efter rysare mot Kalmarsund Tre matchbollar för Thorengruppen efter ny seger