Storvreta vann mot Hagunda

Storvreta utklassade Hagunda på hemmaplan

Storvreta dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot Hagunda i Superligan SSL herr med hela 10-3 (3-0, 4-1, 3-2).

Hagundas tränare Magnus Adolfsson tyckte till om matchen:

– Våra motståndare spelar fysiskt och med högt tempo, det blev många läropengar denna dag.

Det var första segern för Storvreta, efter 3-4 mot Dalen i premiären.

Storvreta dominerade första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Robin Nilsberth, Alexander Janols och Filip Eriksson. Och det var bara början. Hagunda reducerade dock till 3-1 genom Fredrik Hast tidigt i andra perioden och gav visst liv till matchen igen.

På bara 11.20 gjorde Storvreta fyra raka mål när laget gick från 3-1 till 7-1. 13 sekunder in i tredje perioden nätade Hagundas Adam Nilbrink framspelad av Niclas Johansson Bräck och reducerade åt Hagunda.

1.23 in i perioden slog Storvretas Carl Kostov Bredberg till framspelad av Tobias Gustafsson och ökade ledningen för Storvreta.

Efter 5.08 nätade Jesper Lundkvist på pass av Niclas Johansson Bräck och reducerade åt Hagunda. Men mer än så orkade Hagunda inte med.

Efter 8.36 slog Robin Nilsberth till ännu en gång på pass av Tobias Gustafsson och ökade ledningen för Storvreta.

Efter 12.13 nätade Storvretas Andreas Stefansson på nytt framspelad av Robin Nilsberth och ökade ledningen för Storvreta. 10-3-målet blev matchens sista.

Storvretas Robin Nilsberth stod för fem poäng, varav två mål, Tobias Gustafsson gjorde ett mål och totalt tre poäng och Andreas Stefansson gjorde tre mål.

Storvreta möter Kalmarsund i nästa match hemma söndag 3 oktober 15.00. Hagunda möter samma dag Thorengruppen borta.

Matchrapporter: Storvreta segrade och avgjorde mot Växjö Växjö tog sista chansen mot Storvretas Bra läge för Storvreta efter ny seger 2-0 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot Växjö Storvreta vann första matchen mot Växjö