Kalmarsund vann mot Warberg

Storseger för Kalmarsund hemma mot Warberg

Kalmarsund hade en riktig målfest när man besegrade Warberg hemma i KIFAB Arena i Allsvenskan södra dam. Kalmarsund vann med hela 11-2 (5-1, 3-1, 3-0).

Kalmarsund dominerade första perioden. Laget inledde målskyttet efter 1.58 genom Julia Zachrisson innan Warberg kvitterade.

Därefter handlade dock allt om Kalmarsund och innan perioden var över hade laget ryckt åt sig ledningen med 5-1. Kalmarsund dominerade i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 3.06 genom Ebba Johnson, och gick upp till 7-1 innan Warberg svarade.

Innan perioden var över hade Kalmarsund ryckt åt sig ledningen med 8-2. Kalmarsund fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 11-2. Målen i sista perioden gjordes av Julia Zachrisson, Sara Waktel och Moa Tschöp.

Snackisen var att Kalmarsunds Julia Zachrisson gjorde tre mål.

Senaste mötet lagen emellan slutade med seger för Kalmarsund med 8-3.

I nästa omgång har Kalmarsund Pixbo Wallenstam hemma i KIFAB Arena, lördag 2 oktober 16.00. Warberg spelar hemma mot Fagerhult Habo söndag 10 oktober 16.00.

Matchrapporter: Thorengruppen avgjorde efter rysare mot Kalmarsund Tre matchbollar för Thorengruppen efter ny seger Smakstart för Thorengruppen – vann mot Kalmarsund Dominika Buczek gjorde två mål när Kalmarsund vann mot IBK Lund Seger för Kais Mora med 9-7 mot Kalmarsund