Nykvarn Ungdom vann mot AIK

Nykvarn Ungdom gjorde fyra mål i tredje perioden – vann stort mot AIK

Bortalaget AIK var fortfarande med i matchen mot serieledande Nykvarn Ungdom inför tredje perioden. Men där fick Nykvarn Ungdom rejäl utdelning. Till slut blev det hela 8-3 (2-2, 2-1, 4-0) i matchen i Allsvenskan norra herr.

Nykvarn Ungdom startade andra perioden starkast. Laget gick upp till en 4-2-ledning genom mål av Liam Arvidsson innan AIK svarade och gjorde 4-3 genom Oskar Hagberg. I tredje perioden var Nykvarn Ungdom starkast och gick från 4-3 till 8-3 genom mål av Simon Westgärds, Oscar Janthe, Liam Arvidsson och Hampus Ahren och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 2.40 kvar att spela.

Nykvarn Ungdoms Liam Arvidsson stod för fyra poäng, varav tre mål.

Lördag 2 oktober möter Nykvarn Ungdom Gävle GIK hemma 15.00 och AIK möter Visby IBK borta 17.00.

Matchrapporter: Pixbo utklassade AIK på hemmaplan Uddamålsseger för Nykvarns IF mot Hagunda Mullsjö avgjorde med fem mål i sista perioden Målfest när Kalmarsund krossade AIK i Solnahallen IBF Falun ryckte i sista perioden och vann mot AIK