Nacka Wallenstam förlorade mot Pixbo Wallenstam

Målfest när Pixbo Wallenstam krossade Nacka Wallenstam i Ormingehallen

Pixbo Wallenstam hade inga problem med Nacka Wallenstam i Superligan SSL dam, och vann borta med utklassningssiffrorna 9-2 (4-1, 1-0, 4-1).

Pixbo Wallenstam tog därmed andra raka segern, efter 7-2 mot Malmö FBC i premiären.

Nacka Wallenstam tog ledningen efter 4.16, genom Erica Klevbo på pass av Ronja Gustafsson.

Pixbo Wallenstam kvitterade till 1-1 snabbt. Efter 4.38 nätade Denisa Ratajova framspelad av Alicia Svensson.

Laget tog också ledningen efter 6.25, genom Caroline Adelöw på pass av Rikke Ingebrigtsli Hansen.

Pixbo Wallenstam ökade ledningen till 1-3 efter 7.15, genom Eliska Krupnová framspelad av Flurina Marti.

Laget ökade också ledningen till 1-4 efter 8.10, genom Moa Andersson på pass av Cajsa Elm.

Efter 4.19 i andra perioden nätade Amanda Berggren, på pass av Cajsa Elm och ökade ledningen för Pixbo Wallenstam. Nacka Wallenstam reducerade dock till 2-5 genom Charlotta Hjorth efter 11.21 i tredje perioden.

På bara 6.57 gjorde Pixbo Wallenstam fyra raka mål när laget gick från 2-5 till 2-9. Pixbo Wallenstam tog därmed en klar seger.

Torsdag 30 september 19.30 spelar Nacka Wallenstam borta mot Täby. Pixbo Wallenstam möter Warberg borta i Sparbanken Wictory Center fredag 1 oktober 19.00.

Matchrapporter: 2-1 i matchserien efter ny vinst för Pixbo Wallenstam mot Rönnby IBK Likaläge i matchserien efter Pixbo Wallenstams seger mot Rönnby IBK Rönnby IBK vann mot Pixbo Wallenstam efter straffdrama Pixbo Wallenstam lyckades bärga segern mot IBK Lund Drömläge för Pixbo Wallenstam att avgöra mot IBK Lund efter ny seger