Lindome vann mot Craftstaden

Lindome vann med 3-2 hemma mot Craftstaden

Det blev en uddamålsseger för Lindome i matchen mot Craftstaden i Allsvenskan södra dam på lördagen. Laget vann med 3-2 (2-2, 1-0, 0-0) hemma i Almåshallen. Viktoria Rosberg stod för Lindomes avgörande mål 4.51 i andra perioden.

Det var andra raka segern för Lindome, efter 6-3 mot Fagerhult Habo i premiären.

Lindome tog ledningen efter 5.49, genom Therese Landén framspelad av Dagmar Surá.

Craftstaden kvitterade till 1-1 efter 10.40, genom Mathilda Zetterling på pass av Antonia Jonsson.

Lindome tog ledningen på nytt efter 11.43, genom Jenny Abrahamsson framspelad av Moa Wahlström.

Craftstaden kvitterade till 2-2 efter 19.38, genom Sanna Zetterling på pass av Elin Petersson.

Efter 4.51 i andra perioden nätade Viktoria Rosberg, på pass av Jonna Karlsson och gav Lindome ledningen. Tredje perioden blev mållös, och Lindome höll i sin 3-2-ledning och vann.

Lördag 2 oktober 14.00 spelar Lindome hemma mot Växjö IBK. Craftstaden möter IBK Göteborg borta i Lundenhallen lördag 9 oktober 17.00.

Matchrapporter: Craftstaden fortsätter att vinna – har nu fyra raka segrar Lindome avgjorde i sista perioden och vann mot Partille D1 Kvalspel för Craftstaden trots seger mot Fristad Tungt för Växjö IBK – Craftstaden bröt fina vinstsviten Tuff match slutade med seger för Lindome mot Fristad