Karlstad IBF vann mot KAIS Mora

Ryck i sista perioden avgjorde för Karlstad IBF hemma mot KAIS Mora

En jämn match mellan hemmalaget Karlstad IBF och gästande KAIS Mora avgjordes först i tredje perioden. Då drog Karlstad IBF ifrån och vann matchen i Superligan SSL dam med 4-2 (1-1, 0-0, 3-1).

Karlstad IBF tog därmed andra raka segern, efter 4-3 mot Lund Elit i premiären.

Första perioden var jämn. KAIS Mora inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Malin Andréason efter 2.09, men Karlstad IBF kvitterade genom Frida Swahn i slutet av perioden.

Karlstad IBF dominerade i tredje perioden. Laget gick upp till 2-1 innan KAIS Mora kvitterade.

Därefter handlade dock allt om Karlstad IBF och matchen slutade 4-2.

Karlstad IBF möter Västerås Rönnby i nästa match borta fredag 1 oktober 19.00. KAIS Mora möter samma dag IBF Falun borta.

Matchrapporter: Malmö FBC avgjorde i förlängningen mot Kais Mora Rönnby IBK segrare hemma mot Karlstad Efterlängtad seger för Täby – steg åt rätt håll mot Karlstad Seger för Kais Mora med 9-7 mot Kalmarsund Storseger för Pixbo Wallenstam borta mot Kais Mora