Sätra förlorade mot Visby IBK

Visby IBK tog bonuspoängen borta mot Sätra

Matchen i Allsvenskan norra herr mellan hemmalaget Sätra och gästande Visby IBK var oavgjord vid full tid, 6-6. Först i förlängningen kom avgörandet, där bortalaget spikade segerresultatet, 7-6 (1-2, 2-1, 3-3, 1-0).

– Hej! Efter 2 otroligt jämna perioder så lyckas Visby komma ut i 3e perioden och få tre enkla mål. Då blir vi tvungna att kasta om lite i formationerna,vilket ger en grym effekt. Så mycket bra skallar på killarna idag, kommenterade Sätras tränare Per-Erik Jansson.

Målgörare för Sätra var Fredrik Björkman 4, Oskar Flybring och Marcus Hedman, medan Visby IBK:s mål gjordes av Wilmer Viinamäki 2, Linus Andersson, Markus Jovic, Robin Markström och Martin Roos. Ett av Visby IBK:s mål var ett självmål.

Visby IBK tog hem lagens senaste möte med 6-5 i Alfahallen.

Lördag 25 september spelar Sätra borta mot Tullinge 17.30 och Visby IBK mot Täby FC hemma 17.00 i ICA Maxi Arena.

Matchrapporter: Islossning i tredje – Visby vann klart mot RIG Umeå Visby starkast – avgjorde i förlängningen mot Gävle GIK Tre klara poäng för Visby mot Järfälla Bele Visby klart för kval till Superligan Visby vann stort senast – nu tog IBF Falun Utveckling revansch