AIK vann mot Tullinge

AIK vände underläge till seger

AIK hade problem och låg under med 2-4 efter två perioder i matchen i Allsvenskan norra herr mot Tullinge i Solnahallen. Men i tredje kom vändningen, och till slut blev det 7-5 för hemmalaget AIK.

Tullinges lagledare Urban Sandgren kommenterade matchen:

– Vi lyckades inte behålla momentum från den andra perioden matchen ut, och ett mer hungrigt hemmalag kunde gå till kvittering i tredje periodens mitt. Därefter står matchen och väger innan hemmalaget avgör i ordinarie tid med halvminuten kvar.

Filip Wiklund gjorde tre mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Markus Eriksson 2, Oskar Hagberg och Kevin Lieback Asp, målen för Tullinge gjordes av Calle Heinby 2, Pontus Sjöström 2 och Anton Andersin.

AIK tog hem lagens senaste möte med 8-7 i Solnahallen.

Lördag 25 september möter AIK Nykvarn Ungdom borta 15.00 och Tullinge möter Sätra hemma 17.30.

Matchrapporter: Pixbo utklassade AIK på hemmaplan Tullinge är klar seriesegrare efter seger mot RA19 Målfest när Kalmarsund krossade AIK i Solnahallen IBF Falun ryckte i sista perioden och vann mot AIK Två snabba mål i sista perioden avgjorde för FCH mot AIK