sponsrat innehåll

Höstlovet – en möjlighet att förbättra ditt matchspel

Intensivutbildning för unga spelare som vill ta nästa steg i sin utveckling 

Selected player har i över 15 år fungerat som en talangfabrik för svensk innebandy. Med över 30 000 deltagare sedan starten har mängder av spelare slipat på viktiga teknikmoment som gör skillnaden i och utvecklar deras matchspel med det ordinarie klubblaget.  

- Vårt fokusområde är individuell teknik som bygger upp och utvecklar alla viktiga individuella tekniker i hög fart, både för sig själv och i samspel med och mot andra, säger Jonathan Kronstrand, grundare av Selected Player till Innebandymagazinet.  

Selected Player arrangerar Local Camp utspridda på över 20 platser i Sverige under fyra dagar på höstlovet 2021. Campen är extremt populär då deltagarna känner att dom utvecklas snabbt med specialträningen KeyTraining. 

- Vårt mål med KeyTraining är att bygga upp spelarnas bollkänsla genom att nöta på de viktigaste momenten som gör spelare mer tekniska och trygga med boll i hög hastighet. Allt vi gör utvecklar spelarna nu och för framtiden.  

Fakta Selected  Player höstlovscamp 2021   

BASE | Innebandyläger | 10-12 år   

Base utbildningsprogram bygger upp och utvecklar alla viktiga individuella tekniker deltagaren har stor nytta av nu och i framtiden i sitt matchspel med klubblaget. Med hjälp av våra unika träningsprodukter SkillPads och Rebounds kommer utvecklingen snabbt, då de säkerställer att spelaren utför teknikerna rätt. Instruktörerna följer utbildningsprogrammets röda tråd där de steg för steg, rörelse för rörelse bygger upp ett tryggt och säkert utförande hos spelaren. 

ADVANCED | Innebandyläger | 13-15 år   

Advanced utbildningsprogram utvecklar individuell teknik och spelförståelse i olika spelmoment, för viktig utveckling av erfarenhet och ökad rutin spelaren har nytta av i sitt matchspel med klubblaget. Instruktörerna för utespelare och målvakter följer utbildningsprogrammets röda tråd med specialframtagna spelövningar över hel- och halvplan. 



TV: Magnus Fredriksson inför damernas SSL-säsong

"Thorengruppen favoriter och Pixbo är utmanarna även i år"