Svenska Cupen

TV: Firar boxplaymålet mot Storvreta kungligt

ANNONS

Visbys nyförvärv Hugo Lindberg firar sitt boxplaymål mot Storvreta med stil.

22-åriga Hugo Lindberg är ny för säsongen i Allsvenska Visby då han anlände i somras från Gävle GIK. Backen gjorde sin fjärde tävlingsmatch igår för Visby och då passade han på att göra sitt allra första mål i den gula tröjan. Det var inte vilket mål som helst heller utan 3-3 kvitteringen mot självaste Storvreta och i boxplay dessutom. 

- Oscar Magnusson är stark på bollen i egen zon och jag känner att det är läge att fylla på. Jag får bollen av honom men på vägen fram inser jag att man inte är tillräckligt snabb så jag stannar upp och skjuter igenom målvakten istället. En lättnad att göra målet och kvittera i boxplay istället för att hamna i ett underläge med två mål, säger Lindberg om målet till Innebandymagazinet. 

Målet går att se i klippet ovan och efter att Lindberg skjutit igenom Storvretamålvakten och inser att han gjort mål så får han ett litet glädjefnatt och bjuder på en ny målgest. 

- Målgesten dök upp spontant i omklädningsrummet häromveckan så kände att man får bjuda på den dem få tillfällen som bollen lyckas trilla in från min klubba.

Storvreta vann första mötet mot Visby med 10-5 så efter att Visby vunnit gårdagens match med 7-6 och båda lagen vunnit varsin match så fick åttondelsfinalen avgöras i sudden. Där punkterade ett annat nyförvärv matchen, Gustav Johansson, efter en och en halv minut och superskrällen var ett faktum.

 - Det är en oerhörd glädje och stolthet som vuxit fram sedan slutsignalen. Var svårt att förstå vad vi hade ställt till med direkt efter slutsignalen men nu börjar man inse hur starkt det är av oss att lyckas med detta på de sättet vi gör det också.


  

Matchrapporter: Islossning i tredje – Visby vann klart mot RIG Umeå Visby starkast – avgjorde i förlängningen mot Gävle GIK Tre klara poäng för Visby mot Järfälla Bele Visby klart för kval till Superligan Visby vann stort senast – nu tog IBF Falun Utveckling revansch

Den här artikeln handlar om: