#ibsilly-nytt
#ibsilly

TV: Två mål av Karlstads mystiska värvning

ANNONS

Vem är Karlstads mystiska värvning som gjort mål mot både Lillån och Falun i Svenska Cupen?

Vem är den mystiske målskytten som Karlstad har värvat? Under Svenska Cupen har det dykt upp ett namn som gjort mål mot både Lillån och mot Falun. Mot Lillån spelade han med #23 på ryggen och mot Falun med #40 på ryggen. Kolla in de båda målen i klippet ovan på Karlstads mystiska värvning. 

Kände ni igen honom? Han heter Andre Lundgren och är född 1999 och kommer från Stenungsunds IBK där han ungefär har snittat en poäng per säsong i Herr1an. Lundgren dök upp i mitten på augusti i en träningsmatch mot Linköping och har sedan dess varit med i Karlstads laguppställning.  

Karlstad har inte gått ut med värvningen i sina kanaler men enligt lagets tränare Peter Nordström är han i Karlstad för att stanna. I en intervju med Värmlands Folkblad sa han så här nyligen:

– Såklart att det är skillnad på botten av ettan och allsvenskan, men han hittar mer och mer rätt. Han har gjort det jättebra. Bra mentalt stark kille som går in och gör det jättebra. Och vi behöver ha in spelare, säger Nordström till tidningen.  


Matchrapporter: Kalmarsunds seger spiken i kistan för Karlstad – som åker ur serien IBF Falun vinnare mot Karlstad – avgjorde i förlängningen Karlstad segrare hemma mot Nykvarns IF Karlstad avgjorde i förlängningen mot JIK Karlstad vann trots uppryckning av Mullsjö

Den här artikeln handlar om: