Svenska Cupen

Omdiskuterat mål fällde Kalmarsund

ANNONS

Det blev långa diskussioner efter Växjös 4-3 mål i Svenska Cupen mot Kalmarsund.

Med drygt sex minuter kvar att spela mellan Växjö och kalmarsund tog Växjö ledningen med 4-3 genom Markus Jonsson. Men direkt efter målet blev det vilda protester från Kalmarsundsspelarna där flera av Kalmarsundsspelare vädrade sina åsikter till domarparet. 

Lagens båda kaptener Ludwig Persson och Anton Nilsson stod och diskuterade med domarna efter målet vid sekretariatet en längre stund men till slut så godkändes målet till Kalmarsunds stora missnöje. Se det omdiskuterade målet i klippet ovan. 

Innebandymagazinet har pratat med Kalmarsundskaptenen Nilsson som säger så här om vad det var som de var så upprörda över:

- De lyfter på Kevin Björkströms klubba precis innan de gör mål. Domarna tänkte ge dem straff också innan det blev mål så det blev lite upprörda känslor där. Men så är det ibland, det är domaren som dömer.

Avgör i klippet ovan vem som har rätt eller fel.


 

Matchrapporter: Bra läge för Storvreta efter ny seger 2-0 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot Växjö Storvreta vann första matchen mot Växjö Växjö vann avgörande matchen mot Kalmarsund Kalmarsund vann och kvitterade mot Växjö

Den här artikeln handlar om: