Foto: Magnus C Lydahl/Visby IBK
Visby IBK

Tomas Gate ny ordförande i Visby IBK

ANNONS

Under förra veckan valde Visby Innebandyklubb Tomas Gate till ny ordförande.

Tomas Gate tar över efter avgående ordförande Emil Borg som har lett föreningen de två senaste åren. Tomas är nyligen inflyttad till ön och jobbar inom IT-branschen med försäljning och har även haft ledande roller inom marknadsföring och event.

– Det känns väldigt spännande och roligt att få vara med och fortsätta utveckla Visby IBK i den positiva riktning som klubben redan har, säger Tomas Gate i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Jag hoppas framförallt kunna bidra med mina erfarenheter inom organisation och ledarskap. Har även jobbat länge med partnerskap mellan företag och mellan företag och förening, så de erfarenheterna tror jag också kommer till nytta här.

Visby IBK visade ett positivt resultat för säsongen 2020/2021 vilket innebär att klubben har ett positivt eget kapital. Detta gör att man utan problem kommer att kvalificera sig för elitlicensen inför kommande säsong. 

Ytterligare två nya ledamöter valdes in i klubbens styrelse; Magnus Björk och Robert Edfeldt.


TV: Rudd joker till VM? "Finnarna och schweizarna livrädda"

Magnus Fredrikssons tankar efter Alexander Rudds övergång till schweiziska Ad Astra Sarnen.

Matchrapporter: Islossning i tredje – Visby vann klart mot RIG Umeå Visby starkast – avgjorde i förlängningen mot Gävle GIK Tre klara poäng för Visby mot Järfälla Bele Visby klart för kval till Superligan Visby vann stort senast – nu tog IBF Falun Utveckling revansch

Den här artikeln handlar om: