Foto: Per Wiklund
Superligan

Extra: Poängspelaren byter SSL-klubb

ANNONS

Gjorde 32 poäng senaste SSL-säsongen - klar för ny toppklubb.

Forwarden Agnes Wiklund har spelat fem raka säsonger i SSL, och senaste tre åren har hon producerat totalt 86 poäng i grundserien. Senaste säsongen landade hon på 32 poäng (16 mål och 16 assists). Nu är det klart att 24-åringen lämnar Täby för spel i Endre kommande säsong.

Som spelare är hon teknisk och har ett bra dragskott, samt ett fint spelsinne. Wiklund var för första gången uttagen till landslagets läger i början av februari i år.

Agnes Wiklunds kommentarer det nya kontraktet i ett pressmeddelande:

– Det ska bli väldigt kul att få komma till Endre och Gotland och den stora innebandyfamiljen! Redan från första samtal har jag blivit väldigt bra bemött och känt mig otroligt välkommen. Med det jobb alla lägger ner kring innebandyn och inställningen alla har på Gotland och i Endre tror jag att vi kommer lyckas gå långt i år och varför inte till och med ett firande i Almedalen?

Coach Bruno Lundberg kommentar:

– I Agnes får vi in en spelskicklig och bolltrygg spelare som vi gärna vill se spela rättvänd. En poängspelare som gör lika många mål som assist. Riktigt kul att Agnes kommer till ön!



TV: "Folk kallade oss dumma i huvudet"

Kasper Hedlund om Mullsjös magiska resa till toppen: "Det kanske inte alla vet om"

Matchrapporter: Täby avgjorde matchserien mot Endre Täby har Endre i sitt grepp efter ännu en seger Bra start för Täby efter seger mot Endre efter straffdrama Revansch och tre poäng för Endre Seger med 8-4 för Thorengruppen mot Endre

Den här artikeln handlar om: