#ibsilly
Foto: Per Wiklund
SSL

Bekräftat: Alexandra Terner byter SSL-klubb

ANNONS

Blir tolfte (!) spelaren att lämna KAIS Mora: ”Jag är verkligen taggad”

I fredags kunde Innebandymagazinet berätta att Alexandra Terner högst troligt kommer spela i Karlstad nästa säsong och nu bekräftar klubben att det blir en återkomst till Värmland för den 21-åriga forwarden, som har BKI Sunnanå som moderklubb. Senaste sex åren har hon varit i KAIS Mora och RIG Umeå.

– Jag har bara positivt att säga om båda klubbarna jag varit i, och jag har samlat på mej massor av erfarenhet, men nu kände jag att det var dags att komma hem, både flickvän (Linnea Juhlin) och plugg plus att Karlstad IBF ser ut att få ett riktigt bra lag, gjorde valet enkelt. Jag är verkligen taggad och tror det kommer bli hur bra som helst, säger Terner till klubbens hemsida. 

Därmed är det ytterligare en spelare som lämnar KAIS Mora, den tolfte i ordningen. För Karlstad blir det tredje spelarvärvningen. Tidigare har man fått in Adina Augustsson, även hon från KAIS Mora, och Linnea Wallgren från Endre. 


TV: "Det står för 50 procent av omsättningen"

Unihocs Johan Jihde om trender inom innebandyutrustning och vad som säljs mest.

Matchrapporter: Malmö FBC avgjorde i förlängningen mot Kais Mora Rönnby IBK segrare hemma mot Karlstad Efterlängtad seger för Täby – steg åt rätt håll mot Karlstad Seger för Kais Mora med 9-7 mot Kalmarsund Storseger för Pixbo Wallenstam borta mot Kais Mora

Den här artikeln handlar om: