#ibsilly
Felicia Wallin (t.v) förstärker Endre.
Foto: Göteborg Innebandy och Per Wiklund
Superligan

Endre värvar från Allsvenskan: "En energispridare"

ANNONS

Endre IF gör klart med sitt femte nyförvärv under sommaren.

Under måndagen kunde Innebandymagazinet avslöja att Felicia Wallin endast var detaljer från att lämna allsvenska Göteborg för spel i storklubben Endre, och nu bekräftar gotlänningarna, i ett pressmeddelande, att Wallin kommer spela för klubben nästa säsong.

26-årige Wallin spelade med Göteborg i både SSL och Allsvenskan, och innan dess så representerade hon Storvreta i flera säsonger.  Nu bär flytten av till Gotland, detta ihop med sambon Martin Roos som i sin tur lämnar Lerum för spel i Visby.

- Vi gillar hennes spealrtyp. En atletisk och rörlig spelare som kan spela på flera positioner, som jobbar hårt och som gärna vill fylla på offensivt vid läge. En energispridare som kommer bli en tillgång i gruppen, säger Endres nya tränare Bruno Lundberg i pressmeddelandet. 

Wallin blir Endres femte värvning efter uttåget mot Pixbo i vårens semifinalserie: De andra nyförvärven består av schweiziska stjärnduon Isabella Gerig och Julia Suter, samt talangerna Malin Lindgren och Ellen Westberg från allsvenska RIG Umeå respektive Västerås IBS.



Matchrapporter: Täby avgjorde matchserien mot Endre Täby har Endre i sitt grepp efter ännu en seger Bra start för Täby efter seger mot Endre efter straffdrama Revansch och tre poäng för Endre Seger med 8-4 för Thorengruppen mot Endre

Den här artikeln handlar om: