#ibsilly
Superligan

Värvar från konkurrenten: "En klubb med mycket möjligheter"

ANNONS

Forwarden lämnar Jönköping för spel i Warberg nästa säsong.

Som i ett led i Jönköpings vision att värva närodlade spelare så presenterade klubben Jennifer Lundgren som ett nyförvärv 2019. Hon kom närmast från Fristad i Dam1an där hon spottat in poäng, och har sedan dess stått noterad för 44 matcher i Superligan med JIK.

Den här säsongen blev det sex poäng (5+1), men det blir också det sista hon gör i den röda tröjan för den här gången åtminstone – för under fredagen presenterade Warberg Lundgren som ny värvning.

- Jennifer är en ambitiös, snabb och målfarlig spelare som vi ser fram emot att få jobba med. Vi är övertygade om att vår miljö kommer att utveckla henne till en ännu bättre SSL-spelare som innebär att hon kan bidra till att vi når nya framgångar, säger Warbergs klubbchef Emil Risberg till lagets hemsida.

Jennifer Lundgren om övergången:

- Jag ser Warberg som en klubb med mycket möjligheter och utrymme för utveckling och jag har hört gott om både klubben och laget. Jag kände att jag behövde ett miljöombyte och i Warberg kände mig mer än välkommen redan från första träningen här. Känner redan nu att ledarstaben har mycket att ge och det är positivt för kommande säsong. Jag ser fram emot att utvecklas i laget, på och utanför planen. Jag tror Warberg kommer att ta ännu större kliv uppåt i år och det vill jag vara en del av.

Warbergs #ibsilly 2021

Klara in

Amanda Svanström, back (Göteborg)

Amanda Karlsson, back (Warberg IBF)

Jennifer Lundgren, forward (Jönköpings IK)

Klara ut

Ida Örnqvist, back (AIK)

Josefine Johnsson, back (Lillån)

Johanna Johansson, center (AIK)

Sofie Karlsson, center (slutar)


Matchrapporter: Straffar avgjorde – Täby vann mot Warberg Warberg besegrade Lockerud/Mariestad efter Hilma Ahnlunds dubbel Underläge i tredje perioden – då vände Partille D1 och vann Warberg segrare hemma mot Åkersberga IBF – Ida Sundberg matchvinnare Klart i dag: Jönköping vinner serien efter seger mot Växjö IBK

Den här artikeln handlar om: