#ibsilly
Ranja Varli och Victor Andersson.
Foto: Per Wiklund
#ibsilly

Klart: Här spelar veteran-kvartetten nästa säsong

ANNONS

Fyra viktiga kontraktsförlängningar har genomförts – samtliga med meriterade veteraner

Efter många om och men står det nu helt klart att Victor Andersson blir Storvreta trogen. Centern debuterade i SSL med klubben redan 2008/09, och har varit en viktig spelare under många, många år för Uppsala-laget. Han tvekade kring en förlängning i våras, speciellt om även kommande säsong skulle spelas utan publik, men nu har han bestämt sig för ett år till. 

− Jag har mycket mer att bevisa på innebandyplanen, personligen var förra säsongen inte optimal. Jag kan mycket bättre och så vill jag vinna, säger Andersson till Storvretas hemsida. 

***

En annan trotjänare som varit i valet och kvalet kring en fortsättning i sin klubb är Pixbo-backen Martin Ojaniemi, men nu kan Innebandymagazinet avslöja att 31-åringen valt att förlänga sitt kontrakt med Mölnlycke-laget. Precis som Andersson så har Ojaniemi skrivit på ett nytt ettårskontrakt.

***

Täby-stjärnan Ranja Varli har inte varit i sin klubb riktigt lika länge som ovan nämnda herrspelare, men chansen finns att även hon kan bli en riktigt trotjänare. Täby meddelar att Varli valt att förlänga sin vistelse med Stockholmsklubben. Hon har gjort 190 poäng på 108 grundseriematcher för Täby, och räknas som en av lagets absolut största stjärnor. 

***

En av Allsvenskans mest rutinerade spelare, Patrik Malmström, har valt att stanna kvar hos sin klubb Lindås. Forwarden lämnade Pixbo för stadskollegan för fyra säsonger sedan och bidrog till att laget gick upp till SSL direkt, men sejouren blev bara ettårig. Nu är han klar för sin tredje raka allsvenska säsong hos klubben. 


TV: Poddpanelen om Nykvarn - "De hade inget annat val"

Ska vinna SM-guld 2025: ”Satt sig i ett läge där alla kommer vilja slå dem”

Matchrapporter: IBF Falun reducerar serien mot Pixbo Växjö tog sista chansen mot Storvretas Pixbo tog ny seger mot IBF Falun Bra läge för Storvreta efter ny seger IBF Falun vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo

Den här artikeln handlar om: