Foto: Ängelholm Outdoor
Cuper & läger

Ängelholm Outdoor flyttas till 2022

ANNONS

Nya restriktionerna var inte tillräckliga förändringar för att kunna genomföra 2021 års turnering.

Sommarturneringarna ställs in även in 2021. Nu har jätteturneringen i Skåne med över 500 anmälda lag tvingats kasta in handduken ytterligare en gång. Ängelholm Outdoor genomförs inte i sommar.

- Det har varit ett stort tryck från lag, deltagare, ledare, publik och samhället i stort om att hålla ut och kämpa in i det sista. Det önskemålet har vi verkligen tagit till oss och drivit allt så långt det bara går. Vi var hela tiden positiva till att kunna genomföra turneringen i sommar, men tyvärr, säger Glenn Stjernqvist turneringsgeneral till Innebandymagazinet.


På turneringens officiella hemsida skriver man följande:

- Det är med stor förtvivlan och sorg vi nu måste ge er detta besked. På grund av den fortsatta pandemin kommer årets upplaga av Ängelholm Outdoor inte kunna genomföras. Vi har in i det sista vridit och vänt på alla möjligheter för hur vi ska kunna anordna sommarens Innebandyfestival i Ängelholm. I samråd med samtliga berörda instanser för genomförandet av Ängelholm Outdoor tvingas vi nu flytta evenemanget till 2022. Innebandyfestivalen går helt enkelt inte att genomföras på grund av rådande direktiv och prognoser från Regeringen, Folkhälsomyndigheten, Region Syd och Smittskydd Skåne.

Vi inget annat val än att flytta 2021 års evenemang till 2022. Det även med stor respekt för alla lag, leverantörer, partners och de hundratals som arbetar under Outdoor som alla behöver ett besked.



TV: "Vi vill ha det bäst betalda laget"

Kalmarsunds sportchef Alexander Brinkmann om lönenivåerna på dam- och herrsidan.

Den här artikeln handlar om: