Pixbo och Kalmarsund är två av Unihocs nyförvärv.
Foto: Per Wiklund
Produktguiden

Unihoc signerar tung SSL-trio

ANNONS

49-åriga klubbtillverkaren har signerat mäktig klubbtrio inför 2021/22.

Under juni månad har klubbtillverkaren Unihoc presenterat fem spännande samarbeten inför kommande säsonger i SSL herr. En av de senaste är SSL nykomlingen Djurgårdens IF. En annan tung pjäs är Pixbo Wallenstam som Unihoc hade samarbete med från mitten av 1980-talet fram till 2003. Den tredje tunga förvärvet är Kalmarsund som presenterades som innebandyspecialistens senaste nyförvärv i början av veckan.

- Väldigt viktig pusselbit för oss. Kalmarsund kommer definitivt bli en av de ledande klubbarna i världen i framtiden och för oss spännande att vara med på deras resa, säger Jan Inge Forsberg, VD på Unihoc till Innebandymagazinet.  

Utöver redan denna trio finns även Hagunda IF och Växjö IBK som partners, två klubbar som presenterades början av månaden. 

Unihoc grundades i Göteborg 1972 och är marknadsledande inom innebandyutrustning.

På damsidan i SSL har Unihoc avtal med Pixbo Wallenstam, KAIS Mora, Endre, Malmö, Nacka och Jönköping. Av totalt 28 SSL lag på herr och damsidan har just nu Unihoc avtal med elva av dem. Det är fler än någon annan klubbtillverkare. 


TV: "Många lag kör på tre femmor för länge"

Faluns Emil Johansson spelade över 40 minuter i SM-finalen. Poddpanelen diskuterar hur hårt man egentligen kan och bör matcha spelare.

Den här artikeln handlar om: