Landet runt

Distriktsförbunden växlar upp inför 2021/22!

ANNONS

Förtroendevalda i styrelserna slutar inte under Covid-19 – De växlar upp istället!

Covid-19 har inneburit att ungefär 15-20 procent av landets innebandyspelare slutat eller inte blivit registrerade med tävlingslicens. Frågan är därför berättigad om tappat på ledarsidan när det kommer till förtroende arbete inom svensk innebandy.

- Vi har 2-åriga mandatperioder inom Stockholms Innebandyförbund. Alla vars mandatperioder går ut ställer upp för omval inklusive mig själv. Det känns mycket bra. Jag känner snarare att mitt engagemang har ökat på grund av pandemin. Nu ska vi tillsammans ta oss tillbaka, säger Mattias Hjelmberg ordförande i Stockholms Innebandyförbund till Innebandymagazinet.

Stockholms Innebandyförbund har årsmöte redan onsdagen den 9:e juni. Västsvenska Innebandyförbundet som också tillhör de största distrikten har liknande signaler från sina förtroendevalda.

- Covid19 har inte påverkat vår styrelse alls. Vi har en som avböjt omval men det är på grund av andra skäl. Jag kommer köra vidare som ordförande och ser fram emot kommande säsong lika mycket som Mattias i Stockholm, säger Västsvenska Innebandyförbundets ordförande Mats Lomander till Innebandymagazinet.

Västsvenska Innebandyförbundet har sitt årsmöte tisdagen den 22:a juni och valberedningen kommer nominera Linda Lindskog som ersättare för Karin Bistedt  

 

Stockholms Innebandyförbund inför årsmötet:

Förslag till Ordförande (för en tid av två år)

Mattias Hjelmberg, Sollentuna omval

Förslag till ledamöter (för en tid av två år)

Oskar Werner, Åkersberga omval

Fredrik Englund, Ängby omval

Johanna Emtell, Stockholm omval


Västsvenska Innebandyförbundet inför årsmötet:

Förslag till ledamöter (för en tid av två år)

Chatarina Olsson omval

Hans Westerlind omval

Måns Löfgren omval

Linda Lindskog nyval



TV: "Vi vill ha det bäst betalda laget"

Kalmarsunds sportchef Alexander Brinkmann om lönenivåerna på dam- och herrsidan.

Den här artikeln handlar om: