#ibsilly-Bloggen
Mr. Silly
En gammal poängmaskin gör comeback i SSL
ANNONS

Mr. Silly är tillbaka med ett väldigt intressant rykte om en combackande poängkung.

Det har varit lite stiltje på bombmarknaden nu ett tag men nu kan jag ha rotat fram en lite #ibsilly-bomb. Kanske ingen jättebomb utan mer i kinapuffklassen med tanke på att det rör sig om en gammal poängmaskin som gör comeback.

Jag har nämligen hört att det snackas i korridorerna i Nyhemshallen att Mullsjö försöker få den gamle bolltrollaren Gustaf Ihrman att börja träna för att göra comeback. Östraprodukten har spelat bland annat fem säsonger med Jönköping, varav tre i SSL, där han låg på runt 25 poäng per säsong.

Efter sin tid i Jönköping trappade han ner i moderklubben igen där han öste in 81 poäng på en säsong i Herr1an och sköt upp Östra SK till Allsvenskan 16/17. Säsongen efter gjorde han 33 poäng i Allsvenskan trots att Östra bara lyckades vinna fem matcher och sedan åkte ur serien direkt. Sedan dess har Ihrman inte spelat någon mer innebandy.

Men enligt mina källor så försöker alltså Mullsjö väcka liv i poängmaskinen igen som snart fyller 30 år. Med tanke på att Mullsjö tappat flera poängspelare och bara värvat in två spelare hittills låter detta inte helt osannolikt.    

Om bloggen: Mr. Silly är Innebandymagazinets anonyma Silly season-bloggare som gjorde stor succé förra säsongen med en otroligt hög träffsäkerhet. Här kommer heta rykten och stoff att behandlas, och man ska som alltid i sillytider ta uppgifterna med en liten nypa salt. Har du tips eller information till Mr. Silly? Tveka då inte att maila till sillyseason@innebandymagazinet.se 



JUST NU PÅ PLUS: Årskull för årskull från alla distriktslag - så bra är spelarna idag

TV: Poddpanelen om Nykvarn - "De hade inget annat val"

Ska vinna SM-guld 2025: ”Satt sig i ett läge där alla kommer vilja slå dem”

Matchrapporter: IBF Falun segrade och avgjorde mot Mullsjö Fyra matchbollar för IBF Falun efter ny seger IBF Falun tog ny seger i serien mot Mullsjö IBF Falun sköna start – vann mot Mullsjö Mullsjö vann trots uppryckning av FCH

Den här artikeln handlar om: