#ibsilly-nytt
Foto: Magnus C Lydahl och Djurgården IF
Superligan

Djurgårdens andra nyförvärv och mer är på gång

ANNONS

Djurgården släppte i dag sitt andra nyförvärv på lika många dagar.

Igår kväll släppte SSL-nykomlingarna Djurgården sitt första nyförvärv och idag släppte man nyförvärv #2. Det är den rutinerade målvakten Andreas Rehn som de senaste säsongerna stått i Herr1an med Älvsjö. 33-åringen har ett förflutet i AIK när de spelade i SSL.

- Han har varit en kort sejour hos oss förut och han har stått i SSL i tre säsonger. Nu vill han göra en storsatsning innan han går i pension. Vi har unga fina målvakter som står på tillväxt men första året i SSL har vi inte råd med att slussa in någon talang utan vi behöver få in rutin där så att vi överlever det första året, säger sportchef Mikael Öhman till Innebandymagazinet om värvningen.

Andreas Rehn om att göra comeback i Djurgården och SSL:

- DIF har gett mig möjligheten att få spela och tävla på högsta nivå utan att det påverkar min familjesituation för mycket. Dessutom är jag Djurgårdare sen barnsben och jag känner en otrolig stolthet att äntligen få ha den finaste skölden på bröstet, säger Rehn till lagets Facebooksida och fortsätter beskriva sig själv som målvakt:

- På planen är jag en aktiv och atletisk målvakt som gillar att ta för mig och styra försvaret. Spelar alltid med känslorna utanpå och älskar att tävla. Då och då kan det även bjudas på något spektakulärt. Utanför planen är jag lite likadan och tycker om aktivitet och när det händer saker.

Innebandymagazinet har pratat med Djurgårdens sportchef Mikael Öhman som har flera nyförvärv att presentera. En längre intervju kommer med honom under eftermiddagen.   

  


TV: Djurgårdens nya tränare - "Det är en ära"

Orden från frun som fick nya DIF-tränaren Roger Östergren att tacka ja: "Det var bara att ta chansen"

Matchrapporter: Djurgården måste kvala efter oavgjort mot Skälby Jens Ohlin i målform när Djurgården vann mot Sundsvall FBC Djurgården segrare hemma mot Sirius Tyresö Trollbäcken vann efter avgörande i tredje perioden mot gästande Djurgården IBK Dalens fina svit håller i sig efter 7-2 mot Djurgården

Den här artikeln handlar om: