#ibsilly
Superligan

Klart: Han blir nästa spelare som stannar i Storvreta

ANNONS

Förlänger kontraktet med egna produkten: "När de ville förlänga så var valet väldigt klart"

Egna produkten Alexander Janols förlänger sin redan långa vistelse i Storvreta med ytterligare två säsonger – det meddelar årets silvermedaljör i ett pressmeddelande.

 Den nyblivna 22-åringen har spelat i klubben under hela sina karriär och fick SSL-debutera för tre säsonger sedan. Totalt har han blivit registrerad för 38 grundseriematcher med 5 poäng som facit hittills. Den här säsongen fick han också känna på slutspelsinnebandy, där han också hittade nätet vid två tillfällen 

− Anledningen till att jag fortsätter är för att detta är min moderklubb och det finns ingen bättre träning och tävlingsmiljö än här. Så när de ville förlänga så var valet väldigt klart, säger Alexander Janols i ett pressmeddelande från klubben och fortsätter:

− Förväntningarna på kommande säsong är att vi är extremt revanschsugna och kommer att träna hårdare och tävla hela tiden, som Storvreta IBK alltid gör. Nu är det en försäsong som väntar och sen när säsongen drar i gång kommer vi vara redo till hundra procent.

Sportsligt ansvarige Henrik Ededahl säger i pressmeddelandet att Janols har en vital roll i A-lagets framtid, och huvudtränare Oscar Lundin menar på att sin unga adept tog ”ett par tydliga kliv” under säsongen som gick. 


JUST NU PÅ PLUS: Artikelserie: Framtidens SSL-stjärnor i distrikt för distrikt

TV: Berättar om mammans och broderns tragiska bortgång

Matilda Östlund Viséns mamma omkom i en trafikolycka på väg hem från match: "Det känns som att jag har henne med mig på planen"

Matchrapporter: Växjö tog sista chansen mot Storvretas Bra läge för Storvreta efter ny seger 2-0 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot Växjö Storvreta vann första matchen mot Växjö Storvreta vann och avgjorde matchserien

Den här artikeln handlar om: