Notification

Sökes: Junior- och cuputvecklare till IBK Lockerud Mariestad

IBK Lockerud Mariestad vill utveckla verksamheten ytterligare och nu söker vi därför efter en engagerad person som skulle vara intresserad att jobba med junior- och cuputveckling.

Som junior -och cuputvecklare har du ett löpande ansvar kring cup/lägerverksamheten och kring juniorverksamheten och att det löper på enligt plan utifrån föreningens strategier och styrdokument. Du har ansvar för utveckling av verksamheten, samt sportsligt ansvar kring våra två juniorgrupper (herrjunior och damjunior), där du är inblandad i både träning och match utifrån befintlig organisation. Du som junior- och cuputvecklare har ett administrativt och praktiskt ansvar att driva och utveckla föreningens cuper, och även vara drivande i att starta upp nya lägerverksamheter. Andra delar att vara behjälplig i föreningens övriga arbete ingår även i viss mån i tjänsten.

Tjänstens utformning i detaljerad lista:

- Utveckling och arbete med föreningens cuper och framtida läger.

- Övergripande ansvar för juniorverksamheten (16-19år).

- Sportsligt ansvar för juniorgrupp dam och juniorgrupp herr, med huvudansvar för träningar och matcher i viss form. Till kommande säsong (21/22) främst i juniorgrupp herr då det finns bra tränarlösning på plats i juniorgrupp dam.

- Finnas med som stöd och vara behjälplig vid andra områden i föreningen vid behov, tex kring innebandygymnasiet, bollplank till ungdomsledare, osv.

- Tidsmässig utformning: ca 60% cuper och läger, ca 40% de andra delarna. Detta varierar givetvis utifrån tidpunkt på året. Möjlighet till flexibelt arbete.

Vi söker dig som har ett stort driv och engagemang att utveckla ungdomar på ett hållbart och positivt sätt, utifrån ett gott ledarskap i grunden. Vi ser gärna att du har en bakgrund som innebandytränare, helst för juniorer. Men ditt ledarskap och syn på utveckling är det allra viktigaste. Då en stor del av tjänsten kommer vara att jobba med cuper och läger ser vi gärna att du har erfarenhet med någon form av liknande arbete, då tjänsten till stor del är finansierad via våra cuper och läger. Utbildning kring idrott och ledarskap ses som meriterande.

Tjänsten är en 100% tjänst med tidsbegränsad anställning på 2 år, med möjlighet till förlängning. Skicka din till ansökan till Johan Libäck (ansvarig herrverksamheten) på mail johanliback_@hotmail.com. Skicka ett personligt brev där du beskriver dig själv och hur du skulle passa i rollen. Tillsättning kan komma att ske omgående utifrån vilka ansökningar som inkommer.

Vid frågor kontakta:

Johan Libäck på mail eller på mobil 0730751920.

Staffan Lundh klubbchef på mail staffan@lockerud.nu.

Jari Lalli ordförande på mail jari.lalli@live.se.