#ibsilly
Foto: Adam Troy
SSL

Rasmus Sundstedt förlänger med Storvreta

ANNONS

Därför blir Storvreta mer svårslagna nästa säsong - enligt stjärnan Rasmus Sundstedt som förlänger kontraktet.

Storvreta presenterar en förlängning med en av lagets stöttepelare, Rasmus Sundstedt. 

− "Ralle" förutsätter i Storvreta IBK, vi har kommit överens om ett nytt ettårsavtal.  Rasmus ger oss en trygghet från backplats, med sin rutin är han ovärderlig för oss, konstaterar sportligt ansvarige Henrik Ededahl i ett pressmeddelande.

Tränare Oscar Lundin är väldigt nöjd med att kunna fastställa att Rasmus Sundstedt fortsätter minst ytterligare en säsong. 

− Rasmus var under andra halvan av säsongen en av våra ledande spelare. När han släpper loss och driver på sitt spel så är han fantastisk att följa, berättar Oscar Lundin. 

Ända sen Rasmus Sundstedt anslöt till Storvreta IBK från Caperiotäby FC 2011 har han varit en tongivande spelare för Storvreta IBK och han blir fortsatt en viktig pusselbit inför kommande säsong. Storvreta IBK:s försäsong har precis dragit i gång och han är hungrig på en ny säsong. 

− En annorlunda säsong fick ett väldigt dåligt slut. Jag ska vinna guld med detta gäng, det är allt som betyder något, berättar Rasmus Sundstedt och fortsätter:

− Min förhoppning är att vi får börja spela inför vår grymma publik. Vilket i sig betyder att vi kommer bli ännu mer svårslagna än vad vi redan är! 


JUST NU PÅ PLUS: Artikelserie: Framtidens SSL-stjärnor i distrikt för distrikt

TV: Berättar om mammans och broderns tragiska bortgång

Matilda Östlund Viséns mamma omkom i en trafikolycka på väg hem från match: "Det känns som att jag har henne med mig på planen"

Matchrapporter: JIK reducerar mot Storvreta efter dramatik Storvreta tog ny seger mot JIK Storvreta tog hem första matchen mot JIK JIK vann efter avgörande i tredje perioden mot gästande Storvreta Tungt för Storvreta – Linköping bröt fina vinstsviten

Den här artikeln handlar om: