#ibsilly
Eric Kjellerstedt, i tröja nummer 10.
Foto: Per Wiklund
Superligan

Lämnar nykomlingen – klar för Herr1an-lag

ANNONS

Eric Kjellerstedt följer inte med Hagunda upp till SSL.

Efter att ha gjort 81 matcher i IBK Uppsala Teknologer (främst i division 1 och 2), där han svarat för finfina 118 poäng (56+62), så lämnade den offensiva backen Eric Kjellerstedt klubben för att testa vingarna i allsvenska Hagunda den här säsongen.

Det skulle dock bli mindre speltid i Hagunda jämfört med i sitt tidigare lag och Kjellerstedt registrerades för 20 matcher i grundserien med 3 poäng som facit (1+2). Han fick inte spela något i SSL-kvalet som Hagunda vann, och nu står det klart att han inte följer med laget upp till högstaligan.

Kjellerstedt vänder istället hem till Uppsala Teknologer till kommande säsong – där han blir klubbkamrat med lagets meriterade nyförvärv Joakim Alvinder. 

- Tillbaka i Tekno är vi säkra på att Kjelle återigen kommer att ta en stor roll i laget och bidra mycket till vårt offensiva spel i synnerhet. Att få tillbaka en Eric som nu under senaste året drillats på allsvensk nivå med större träningsdos gör att vi borde få tillbaka en ännu bättre tränad spelare än som lämnade oss förra säsongen, skriver klubben på sin hemsida.


TV: Här får Emil Johansson Årets back-priset

Falustjärnan efter SM-finalen om att bli utsedd till bästa back i SSL för femte gången på sex år.

Matchrapporter: Uddamålsseger för Nykvarns IF mot Hagunda Svårstoppade FCH fortsätter vinna – 5-4 mot Hagunda Storvreta har fem raka segrar – vann mot Hagunda med 11-5 Mullsjös seger spiken i kistan för Hagunda – som åker ur serien Thorengruppen avgjorde med fem mål i sista perioden

Den här artikeln handlar om: