#ibsilly-nytt
Foto: D-foto
Allsvenskan södra

SSL-spelare med landslagsmeriter till Allsvenskan

ANNONS

Lindås Rasta vann dragkampen om den före detta Pixbo- och AIK-spelaren.

Lindås Rasta fortsätter att rusta laget för att ta sig upp till Svenska Superligan igen efter två säsonger i Allsvenskan. Först värvade man in Pixbos guldtränare Jonas Eliasson, det följde man upp med att värva in Jacob Sagmeister från kommande seriekonkurrenterna Höllviken som åkte ur SSL. Igår gjorde man en till prestigevärvning från SSL i Axel Larsson, som spelat i Pixbo Wallenstam de tre senaste säsongerna.

Redan i mitten av mars så avslöjade Mr. Silly att Larsson skulle lämna Pixbo och att spel i Lindås troligen väntade för 24-åringen. 

- I Axel får vi in en spelare som passar mycket bra in i det spelsätt Lindås vill stå för framöver med sin snabbhet, arbetskapacitet och offensiva kvalitéer. Han för med sig värdefull erfarenhet från fem säsonger i SSL samt meriter från U19-landslaget, och kommer bidra med hårt jobb i båda riktningar. Framförallt tror vi att Axel kommer tillföra ett högre tempo och ökad intensitet i vårt anfallsspel. Vi är väldigt glada att Axel väljer att ansluta till laget och vi ser fram emot att få se hans kvicka och frejdiga spelstil kommande säsonger, säger Jonatan Åkesson från Lindås Sportgrupp till lagets hemsida.

Larsson om varför han valde Lindås Rasta:

- Jag fick ett bra intryck av den sportsliga ledningen och hur de vill utveckla Lindås kommande säsonger. Dessutom tror jag att jag kommer trivas bra i laget!


TV: Djurgårdens nya tränare - "Det är en ära"

Orden från frun som fick nya DIF-tränaren Roger Östergren att tacka ja: "Det var bara att ta chansen"

Matchrapporter: Lindås Rasta säkrade seriesegern efter 11-3 mot Floda Lindås Rasta upp i serieledning efter seger i toppmötet med Skoghall Klart nu: Mölndals IBF åker ur serien efter ny förlust Målfest när Lindås Rasta krossade GS 86 i Lindås Waves Arena Lindås Rasta besegrade Backadalen och toppar nu tabellen

Den här artikeln handlar om: