#ibsilly-nytt
Foto: Per Wiklund
#ibsilly

Här spelar poängmaskinen kommande säsong

ANNONS

Poängkungen Johannes Wilhelmsson har tagit ett beslut om sin framtid.

Johannes "JW" Wilhelmsson har snart gjort 1000 poäng i Höllvikentröjan och väldigt mycket talar för att han kommer nå den milstolpen den kommande säsongen då han bestämt sig för att följa med Höllviken ner i Allsvenskan.

- Det är otroligt skönt och viktigt att JW valt att återigen förlänga sitt avtal med Höllviken! Man kan inte med ord beskriva hans betydelse för föreningen genom åren, säger en överlycklig Viktor Ottosson som är sportchef i Höllviken till lagets Facebooksida.

29-åringen som spelat 376 matcher för Höllviken och på dessa gjort 454 mål och 495 assist, totalt 949 poäng vann poängligan i SSL så sent som för tre säsonger sedan då han gjorde makalösa 86 poäng. 

- När vi nu ställer ett yngre lag på banan för en omstart i Allsvenskan så blir hans närvaro, erfarenhet och inte minst hans spel en nyckel för laget att kunna luta sig lite mot. JW är en spelare i absolut världsklass och vi är givetvis väldigt stolta och glada över att få ha honom i vårt lag! 

Höllviken åkte ur Svenska Superligan för drygt två månader sedan och har sedan dess haft stor ruljangs i truppen. Tränare Joon Berggren var först att lämna och han har ersatts av Stefan Prim. Man har tappat en kvintett med nyckelspelare i Linus Bergström, Fabian Hansson, Elias Niclasson, Jacob Sagmeister och Lukas Eldholm så här långt. 

Men på pluskontot har man fått in bröderna Adam Berglund och Alexander Berglund, en av Skånes mest lovande spelare August Berndtsson, tre danska landslagsspelare i Jesper Roland, Daniel Nygaard och Daniel MacCabe. Lovande Filip Lindkvist har hämtats från Herr2an och en av Skånes bästa spelare Robin Cratz har värvats från seriekonkurrenterna Malmö. Slutligen har man också lyft upp talangen Oliver Mårtensson från de egna leden.     


TV: Magnus testar GS Innebandycenter

Innebandymagazinets Magnus Fredriksson besöker det nya centret för individuell specialträning i Göteborg.

Matchrapporter: Klart nu: Höllviken åker ur serien efter ny förlust Hovslätt avgjorde tät match mot Höllviken i tredje perioden Höllviken vann mot Kalmarsund – trots underläge FBC Lerum vann trots uppryckning av Höllviken Tre poäng till Höllviken efter avgörande i slutperioden mot Nilsby

Den här artikeln handlar om: