EXTRA
Foto: Per Wiklund
Superligan

EXTRA: Målvaktsstjärnan avslutar karriären

ANNONS

Alexandra Durling tackar för sig: ”Jag är otroligt stolt”

En av Sveriges bästa målvakter de senaste åren lägger hjälmen på hyllan. 26-åriga Alexandra Durling har spelat fem raka säsonger i SSL med Täby och även en SSL-säsong med Djurgården innan dess. Ett år som blev extra speciellt i karriären var 2019 då Durling vann både SM-guld med Täby och VM-guld med svenska landslaget.

I ett inlägg på Instagram på söndagseftermiddagen offentliggör hon sitt beslut och skriver så här:

”Allting har sitt slut.

Tack till alla lagkamrater, tränare & ledare jag har haft äran att spela tillsammans med genom åren. Det största av tack till min familj som i alla år alltid peppat mig i både toppar och dalar, utan ert stöd hade mina drömmar aldrig gått i uppfyllelse. 

Jag är otroligt stolt och evigt tacksam över vad innebandyn har gett mig och att jag aldrig har slutat kämpa för att nå mina mål.

Mot nya utmaningar i livet - Tack för mig! / #1”


TV: ”SVT:s sändning var riktigt jävla bra”

Poddpanelen med Magnus Fredriksson, Ulf Andersson, Bruno Lundberg och Mikael ”Koppen” Lindqvist om SVT:s sändning av SM-finalen och innebandyn som TV-produkt.

Matchrapporter: Två mål för Matilda Abramsson när AIK vann mot Täby FC Älvsjö AIK stod för imponerande vändning Tre poäng till Tyresö Trollbäcken efter avgörande i slutperioden mot Täby FC Alunda fortsätter vinna – 5-4 mot Täby FC Nacka Wallenstam vann på hemmaplan mot Täby FC

Du kanske även vill läsa:
#ibsilly 2021: SSL Dam - lag för lag
Plus #ibsilly 2021: SSL Dam - lag för lag
Den här artikeln handlar om: