EXTRA
Foto: AIK Innebandy
Allsvenskan norra

”Binge” tar över AIK: ”Största utmaningen”

ANNONS

Tränarprofilen tillbaka i Solnaklubben: ”AIK är på uppåtgående”

Magnus ”Binge” Jäderlund är tillbaka i AIK. Hans första sejour i klubben var mellan 2016 och 2018. Närmast kommer han från Rosersberg i Herr1an, och tidigare i tränarkarriären har han bland annat SM-silver med Caperiotäby och Storvreta, och Champions Cup-guld med Storvreta.

– AIK är jätteglada att kunna presentera ”Binge” som headcoach inför nästa säsong. Det ger oss garanti på att vi är på väg åt rätt håll. Absolut bästa tränaren och staben i Stockholm finns nu i AIK och vi ser otroligt positivt på framtiden. Nu gasar klubben och kommer att bli ännu tyngre att möta, säger sportchefen Göran Hagberg.

– Det är i AIK den största utmaningen finns för mig som tränare, det är därför jag är här, säger Magnus ”Binge” Jäderlund och fortsätter: 

– AIK siktar alltid högt och framgång når man genom hårt arbete och uppoffring från alla i och runt laget. Vi vill att AIK står för en intensiv, aggressiv och fysisk innebandy. 

Den gångna säsongen slutade AIK tvåa i Allsvenskan Norra och åkte ut i SSL-kvalets playoff 1 mot Hagunda med 2-1 i matcher.

– Förra säsongen visade att AIK är på uppåtgående, planen är att fortsätta i samma riktning, säger ”Binge”. 


Matchrapporter: Pixbo utklassade AIK på hemmaplan Målfest när Kalmarsund krossade AIK i Solnahallen IBF Falun ryckte i sista perioden och vann mot AIK Två snabba mål i sista perioden avgjorde för FCH mot AIK Storseger för Storvreta borta mot AIK

Du kanske även vill läsa: AIK värvar rutinerad spelare från SSL
AIK värvar från SSL: "Han blir en fin kugge"
AIK värvar från SSL: "Han blir en fin kugge"
Hemvändare kan bli AIK:s nyckel för att nå SSL
Hemvändare kan bli AIK:s nyckel för att nå SSL
Den här artikeln handlar om: