#ibsilly
Foto: Per Wiklund
SSL

Hagunda kan tappa Fredrik Holtz: "Inte prio 1"

ANNONS

Stjärnans två alternativ till nästa säsong: "Det hade varit häftigt"

En av de viktigaste spelarna bakom Hagundas avancemang till Svenska Superligan är forwardsveteranen Fredrik Holtz,  som vann lagets interna poängliga både i Allsvenskan norra (35 poäng) och SSL-kvalet (13 poäng). Men om det blir en fortsättning hos de blåklädda för 36-åringen är nu högst oklart.

– Det blir Hagunda eller ingenting. Jag har lite privata saker som jag funderar och tänker på just för tillfället. Det är en lite annan procedur som jag tänker och funderar kring, säger Fredrik Holtz till Innebandymagazinet.

Vad lutar du åt just nu?

– Just nu känner jag att jag fokuserar på mitt liv vid sidan av. Innebandy finns i bakhuvudet men det är inte prio 1 för tillfället, 

Vad lockar med att fortsätta en säsong till i Hagunda?

– Det är klart att har man spelat upp ett lag och varit med i tre år och kämpat för att nå målet, SSL, så hade det såklart varit häftigt att delta i målet också. 

Men ditt primära mål var att ta upp Hagunda i SSL?

– Ja, så har det ju varit från dag 1, absolut. 

Foto: Per Wiklund



TV: ”Djurgården behöver värva in minst en bra SSL-femma”

Poddpanelen med Magnus Fredriksson, Ulf Andersson, Bruno Lundberg och Mikael ”Koppen” Lindqvist om att Djurgården är klara för SSL.

Matchrapporter: Uddamålsseger för Nykvarns IF mot Hagunda Svårstoppade FCH fortsätter vinna – 5-4 mot Hagunda Storvreta har fem raka segrar – vann mot Hagunda med 11-5 Mullsjös seger spiken i kistan för Hagunda – som åker ur serien Thorengruppen avgjorde med fem mål i sista perioden

Du kanske även vill läsa:
#ibsilly 2021: SSL Herr - lag för lag
Plus #ibsilly 2021: SSL Herr - lag för lag
Den här artikeln handlar om: