Foto: Per Wiklund
Allsvenskan södra

Poängspelare förstärker allsvensk klubb

ANNONS

Blir både spelare och assisterande tränare: "Kan chocka alla lag i serien"

27-årige Joachim Rosengren är tillbaka i Åstorp/Kvidinge efter två år i Landskrona. Innan dess spelade han fyra säsonger i Åstorp, och han har även ett förflutet i Svenska Superligan med Helsingborg. Senast han representerade Åstorp/Kvidinge gjorde han mäktiga 51 poäng i Herr1an. Nu blir det spel i Allsvenskan med Skånelaget, där han också kommer att vara assisterande tränare.

– Det känns mycket bra att vara tillbaka. Upplägget och möjligheten ÅKIBS presenterat för mig gjorde att valet känns givet. Jag kommer utöver att vara spelare även vara assisterande tränare. Främst har jag saknat grabbarna i laget men även att få tävla på en högre nivå. Att få möta bra spelare gillar jag och jag är riktigt motiverad. Självklart har jag även saknat att spela i den kokande sporthallen, förhoppningsvis får vi möjlighet att fylla den igen och spela inför vår härliga publik, säger Rosengren i ett pressmeddelande och fortsätter: 

– Min förhoppning är att vi kan behålla större delen av föregående års trupp och därtill spetsa med något bra nyförvärv. Om så blir fallet är jag övertygad om att vi kommer ställa ett slagkraftigt lag på banan som kan chocka alla lag i serien. Mest troligt kommer vi vara uträknade på förhand vilket jag ser som en härlig utmaning. Pressen ligger på övriga lag och vi kan slå ur underläge.


TV: ”Djurgården behöver värva in minst en bra SSL-femma”

Poddpanelen med Magnus Fredriksson, Ulf Andersson, Bruno Lundberg och Mikael ”Koppen” Lindqvist om att Djurgården är klara för SSL.

Matchrapporter: Stark vändning till seger för Åstorp/Kvidinge mot Gränna Åstorp/Kvidinge utklassade Genarp – vann med 10-2 Förlust för Åstorp/Kvidinge trots mål av Andreas Bremer och Jonathan Rosengren Fiaskosäsong för Malmö FBC – som åker ur serien Åstorp/Kvidinge slog Karlskrona efter Jonathan Rosengrens dubbel

Den här artikeln handlar om: