Sök
#ibsilly
Victor Andersson och André Andersson är två spelare som kan komma att byta lag inom kort.
Foto: Per Wiklund
Superligan SSL

10 stjärnor som fortfarande kan byta klubb

Här är 10 spelare som kan komma att finnas kvar på #ibsilly-marknaden.

Nu inleds en period där trupperna inför nästa säsong börjar sättas. Det utesluter inte fler stjärnvärvningar än de vi redan har fått sätt. Här är 10 spelare som fortfarande finns ute på marknaden.

Patrik Rokka

Falun skrev under senare delen av säsongen kontrakt med i princip alla som hade utgående – men inte med Patrik Rokka. Det finns fortfarande en möjlighet att han stannar hos de svenska mästarna, men det mesta talar för en flytt. Dalen uttryckte tidigt ett intresse för den allrounde 27-åringen, men de senaste uppgifterna har placerat honom i Sirius. Skulle Uppsala-laget lyckas landa Rokkas signatur har man gjort en kanonvärvning, då man tappat flera etablerade namn och behöver ett par rutinerade spelare i sin nysatsning.

Andreas Lindholm

Forward som fått mindre speltid i toppformationerna i år jämfört med tidigare. Det lär inte heller bli lättare att ta en plats i första- eller andrakedjan nästa säsong för Lindholm efter Helsingborgs supervärvningar. Skulle ett annat SSL-lag lyckas värva Lindholm får man en spelare som är god fö 20+ mål i högstaligan. Har placerats i både Warberg, Mullsjö och Pixbo Wallenstam.

André Andersson

Den enda spelaren på listan som sitter på ett befintligt kontrakt. Växjö vill ha hem honom, men då ska man först komma överens med hans nuvarande klubb Zug. Löser man André så har man gjort en av seriens bästa värvningar och förvandlas till en guldkandidat då man sedan tidigare presenterat spelar som Adam Nilsson, Marcus Ekengren och Manuel Maurer.

Gustav Jansson

Det kryllar inte direkt av lediga platser som förstamålvakt i SSL-lagen. Jansson har tidigare placerats i Växjö och det är ett av få lag som skulle kunna ha en öppen position på målvaktssidan, då man haft en kaotisk situation där under säsongen som gått. I Jansson skulle man i så fall fått en fullt duglig målvakt på SSL-nivå. Det är inte heller omöjligt att han väljer ett lag där han får spela hälften av matcherna från start.

Rikard Eriksson

Av spelarna på den här listan är det få som slår Eriksson på fingrarna när det kommer till tidigare meriter med sina 53 landskamper. Har kommit upp i åren som 31-åring men är fortfarande en center på mycket hög nivå. Hämnades av skador i slutspelet där han inte kom upp i nivå. Kan mycket väl stanna kvar i Mullsjö men en comeback i allsvenska Warberg vore spännande att se.

Uppdatering 6/3: Rikard Eriksson är klar för division 1-laget Partille.

Axel Larson

2 poäng på 24 matcher den här säsongen skrämmer ingen, men i rätt miljö är han god för 20-30 poäng. Tiden i Pixbo Wallenstam blev inte riktigt som tänkt. Är bara 24 år, så här finns det goda utvecklingsmöjligheter. En flytt hem till Stockholm låter som ett rimligt alternativ – han har tidigare representerat nykomlingen Djurgården. Eller blir det kanske en sensationell flytt till moderklubben Bele Barkarby i Allsvenskan?

Hampus Ahrén

Ryktenas man. Har placerats i de flesta SSL-lagen samt i allsvenska Nyvkarn, klubben som han lämnade när han skrev på för Storvreta. Det har också ryktats att han eventuellt ska sluta (!), vilket hade varit riktigt tråkigt för innebandy-Sverige. Väljer han att satsa vidare i SSL så finns det inga gränser hur bra han kan bli. Nytt kontrakt med Storvreta känns inte heller orealistiskt. Kommer bli en följetång under #ibsilly-perioden.

Victor Andersson

Borde väl kanske placeras som en bubblare på en sådan här lista, då det är väldigt svårt att se honom i ett annat SSL-lag. Har spelat i Storvreta under hela sin seniorkarriär, men nu går kontraktet ut och Andersson har tidigare hintat om att han kanske till och med slutar. Likt klubbkompisen Ahrén så finns det goda möjligheter till att han stannar kvar i Storvreta. Att se honom i en större roll i rivalerna Sirius eller Hagunda vore ett kittlande scenario. 

Niklas Ramirez

Växjö har förlängt kontrakten med sina nyckelspelare samt värvat in 3-4 toppnamn under #ibsilly-perioden. Något avtal med Ramirez har dock inte skrivits på. Stockholmaren har sagt att beslut skulle tas efter att SM-finalerna har spelats, så räkna med nyheter inom kort. Landslagsbacken har en viss hemlängtan till Stockholm men har inte varit i kontakt med nykomlingen Djurgården. Schweiz är inget alternativ heller, enligt han själv. 

Johannes Wilhelmsson

Ingen lista av den här kategorien är komplett utan Johannes Wilhelmsson. Likt nästan alla andra somrar så pratas det om att han ska lämna Höllviken, men i skrivande stund är inga papper påskrivna. Kan mycket väl följa med Höllviken ner till Allsvenskan ytterligare en gång, men ska han lämna så är det ett bra tillfälle nu. Har kopplats ihop med Höllvikens Skåne-rival Helsingborg.


TV: Galante intervjuar Emil Johansson

Här spelar Rasmus Andersson nästa säsong: "En av ligans bästa backar"

Den här artikeln handlar om:

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus.
Genom att klicka på knappen nedan så kommer din återstående prenumerationstid på Innebandymagazinet ändras till ett konto på Everysport Plus. Vänligen notera att prenumerationstiden skiljer sig åt då priset är annorlunda.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Innebandymagazinet.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt). Vänligen gå in på mina sidor för att se hur lång tid du har innestående på din prenumeration.

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten