Foto: Jimmy Palm
#ibsilly

Höllvikens #ibsilly-jackpott - värvat 3 landslagsspelare

ANNONS

3 danska landslagsspelare är klara för Höllviken och Allsvenskan kommande säsong.

Höllviken åkte ur Svenska Superligan för drygt två månader sedan och har sedan dess haft stor ruljangs i truppen. Tränare Joon Berggren var först att lämna och han har ersatts av Stefan Prim. Man har tappat en trio med nyckelspelare i Linus Bergström, Fabian Hansson och Lukas Eldholm så här långt. Men på pluskontot har man fått in bröderna Adam Berglund och Alexander Berglund samt en av Skånes mest lovande spelare August Berndtsson.

Nu har man dessutom värvat in tre landslagsspelare från danska Benlöse FC och man har sedan tidigare två landslagsspelare i truppen så kommande säsong kommer man ha fem danska landslagsspelare i truppen.

 - Nu kan vi nog påstå att vi lyckats få in Danmarks bästa spelare. Det är visserligen stor skillnad på nivån här hos oss, men det är tre spännande spelare med bra egenskaper som ska bli väldigt spännande att följa i deras fortsatta utveckling. Det kommer bli ett bra nästa steg för dem och förhoppningsvis kan dem också visa att Danmark börjat närma sig bättre nivå och att de faktiskt har några riktigt bra spelare att tillgå, säger sportchef Viktor Ottosson till lagets Facebooksida och fortsätter beskriva spelarna:

Jesper Roland

- En spelskicklig center som spelar med hög fart. Har spelat med Mathias Toftegaard Glass de senaste åren och är 1:a center i landslaget.

Daniel Nygaard

- Daniel Nygaard kan jämföras med Fabian Hansson, lugn i temperamentet men ruskigt stark i dueller, väldigt vältränad och har ett bra skott.

 

Daniel MacCabe

- Högerback, är en skicklig passningsspelare, stark i kroppen med bra ledaregenskaper. Har representerat Malmö FBC i Allsvenskan för några år sedan.


TV: ”Djurgården behöver värva in minst en bra SSL-femma”

Poddpanelen med Magnus Fredriksson, Ulf Andersson, Bruno Lundberg och Mikael ”Koppen” Lindqvist om att Djurgården är klara för SSL.

Matchrapporter: Klart nu: Höllviken åker ur serien efter ny förlust Hovslätt avgjorde tät match mot Höllviken i tredje perioden Höllviken vann mot Kalmarsund – trots underläge FBC Lerum vann trots uppryckning av Höllviken Tre poäng till Höllviken efter avgörande i slutperioden mot Nilsby

Den här artikeln handlar om: