Foto: Per Wiklund
SSL

Beskedet om Storvretaspelarens skada

ANNONS

Missar starten på nästa säsong: ”Borta minst ett halvår”

Storvretacentern Fredrik Lindholm skadade sig i söndagens SM-final och tvingades utgå i andra perioden. Nu har han opererats, och berättar på Storvretas hemsida om hur det har gått. 

− Det verkar ha gått bra. De har lappat ihop hälsenan. Hälsenan hade tyvärr inte gått av med ett rakt snitt men de lyckades sy ihop den bra ändå. För övrigt var det helt fantastisk personal på dagkirurgiska. Extremt tacksam, säger Lindholm till Storvretas hemsida och berättar om hur prognosen ser ut: 

– Jag kommer att ha en stövel/ortos på mig i åtta veckor. Sen är det dags för återbesök och därefter läggs det upp en rehabiliteringsplan. Men jag skulle räkna med att vara borta från elitidrottandet i minst ett halvår. Sen får vi helt enkelt se om det blir mer eller mindre. Jag kommer ta det lugnt och lita på vad läkarna och Muskelcentrum säger. Det är bara att acceptera att det är som det är. Klart står det i alla fall att guldet ska hem nästa år och att jag ska vara med och bidra till det.

När tror du att du är tillbaka i spel?

− Vågar egentligen inte hoppas på något men önsketänk är att man är tillbaka till årsskiftet.


TV: Galna kommentatorn i Karlstad - ”Jag hade aldrig pallat med att höra honom en hel match”

Poddpanelen med Magnus Fredriksson, Ulf Andersson, Bruno Lundberg och Mikael ”Koppen” Lindqvist om Karlstads omtalade kommentator Jimmy Heimer.

Matchrapporter: JIK reducerar mot Storvreta efter dramatik Storvreta tog ny seger mot JIK Storvreta tog hem första matchen mot JIK JIK vann efter avgörande i tredje perioden mot gästande Storvreta Tungt för Storvreta – Linköping bröt fina vinstsviten

Den här artikeln handlar om: