Foto: Per Wiklund och RG Foto-Media
#ibsilly

3 senaste nyheterna från SSL

ANNONS

Två lag i SSL Herr har värvat och ett lag i SSL Dam tappar en spelare.

Jönköping har varit silly seasons mest aktiva lag och nu är det sjunde nyförvärvet inför kommande säsong i hamn. Det är backen Max Lindström från Salem och Allsvenskan som ansluter.

- Max är en oerhört stabil och resolut back med offensiva kvaliteter. En smart och hungrig spelare som gärna vill spela en avgörande roll i matcherna. Vi är väldigt glada att kunna knyta Max till oss i JIK, säger Ulf Ekwall från sportgruppen i JIK i ett pressmeddelande. 

28-åringen lyckades med konststycket att vinna den interna poängligan som back i Salem den gångna säsongen på 24 poäng. 

- När JIK ringde så kändes det väldigt roligt att SSL var inom räckhåll. Jag ser fram mot den egna resan väldigt mycket men också lagets utveckling. Att få vara en del av det som ska byggas nu under Maj är väldigt inspirerande för mig. Jag ser fram mot att komma på plats i Jönköping och träffa grabbarna i laget, säger  Lindström.

***

Warbergs första värvning var backen Amanda Svanström från Allsvenska IBK Göteborg. Nu står det klart att en annan back lämnar hallänningarna och det är Ida Örnqvist som efter fyra säsonger valt att flytta tillbaka till Stockholm igen. Var karriären fortsätter för 22-åringen är fortfarande oklart men hon har representerat Tyresö Trollbäcken och Huddinge IK tidigare i karriären. Totalt blev det 23 poäng för backen på 107 matcher.

 - Jag saknar min familj. Det tär på mig att bo sex timmar ifrån dem, säger hon till Hallands Nyheter

***

Landslagscentern Linus Holmgren har varit en följetong under silly season och Sportexpressen var först med att avslöja att han lämnar Dalen efter 3 framgångsrika säsonger. Totalt blev det 97 poäng för Holmgren i Dalentröjan. För två veckor sedan skrev Innebandymagazinet att Holmgren till 99% var klar för Falun uppgifter som nu även Sportexpressen fått.    

- Jag har varit i kontakt med Falun, men inget är officiellt klart ännu, säger Linus Holmgren som bland annat fanns på plats med sällskap i Guide Arena under semifinal fyra i förra veckan, skriver Sportexpressen


TV: Billy Nilsson: "Delade ut mohikan-peruker till barnen"

Profilen om sin karaktäristiska mohikanfrisyr och att våga sticka ut.

Matchrapporter: Pixbo lyckades vinna mot IBF Falun IBF Falun reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger mot IBF Falun IBF Falun vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo 2-0 i matchserien efter ny vinst för Pixbo mot IBF Falun

Den här artikeln handlar om: