#ibsilly
Foto: Per Wiklund
Allsvenskan södra

Klart: Stjärnan flyttar hem till Sverige

ANNONS

#ibsilly: Anton Vestlund klar för svensk klubb - ”En drömvärvning”

Rightfattade forwarden Anton Vestlund återvänder till Karlstad efter ett år i schweiziska Alligator Malans. Ett proffsäventyr som inleddes lite struligt med en handledsskada, efter en vurpa på cykel, avslutades med semifinalspel. Där åkte man ut i lördags.

Flyttlasset till Sverige går om två veckor och Vestlund skriver ett tvåårskontrakt med Karlstad.

– Att Anton återvänder till oss är såklart oerhört stort, kul och viktigt. Han är i min bok en landslagsspelare, även om han hade en skadefylld säsong så är han i yppersta världsklass. Han har fart och tyngd och är en riktigt vass avslutare, sen är det en väldigt skön och positiv kille, som ger andra i laget positivenergi, en drömvärvning helt enkelt, säger Karlstads sportchef Michael Bergqvist.


TV: Blev nobbad av landslaget: "Det tog väldigt hårt"

Billy Nilsson: "Jag fick inte vara med i landslaget när jag var bäst på innebandy i landet" - "Jag festade inte på ett helt år, åt rätt och gjorde allting rätt"

Matchrapporter: Kalmarsunds seger spiken i kistan för Karlstad – som åker ur serien IBF Falun vinnare mot Karlstad – avgjorde i förlängningen Karlstad segrare hemma mot Nykvarns IF Karlstad avgjorde i förlängningen mot JIK Karlstad vann trots uppryckning av Mullsjö

Den här artikeln handlar om: