Sök
#ibsilly-nytt
Foto: Per Wiklund och Magnus C Lydahl
#ibsilly

Sverigesvepet med 10 #ibsilly-nyheter

Senaste nytt från SSL, Allsvenskan och Herr1an.

#ibsilly-nyheterna duggar tätt nu och här kommer ett litet nyhetssvep från SSL, Allsvenskan och Herr1an med det allra senaste från sillymarknaden.

Inför kvällens första semifinal mot Endre presenterar Pixbo Wallenstam en viktig kontraktsförlängning med allroundspelaren Caroline Adelöw som står med ena benet i landslaget.  

- Caroline Adelöw är oerhört viktig spelare för vårt damlag. Hon utvecklas ständigt och hör idag till Sveriges bästa spelare. Carolines mångsidighet gör att hon kan spela på olika positioner med framgång. Vi är väldigt glada över att hon väljer att fortsätta i Pixbo Wallenstam. Med Caroline har vi ytterligare en pusselbit klar för ett guldlag, säger sportgruppens Kalevi Pessi till lagets hemsida.

***

18-åriga stjärnskottet Emil Jacobsson tillhör Ledbergs IBF men när Herr1an stängde ner blev han utlånad till Jönköping IK och där gjorde han tre poäng på 13 matcher i SSL-laget. Nu har Jacobsson bestämt sig för att fortsätta karriären i SSL och Jönköping. 

- Emil är en av de bästa i landet i sin årskull. Han är förstacenter i U19-landslaget och visade redan den gångna säsongen att han har en fin framtid till mötes. Emil är en bra tvåvägscenter som kommer kunna bidra i båda delarna av banan. Han är otroligt ambitiös med sin innebandy och kommer att träna enormt hårt för att ta nästa steg i sin karriär, och det faller väl in i mallen som vi nu ska skapa. Vi är otroligt glada att Emil valde JIK och den resan vi har presenterat för honom, säger sportchef Joakim Nordén i ett pressmeddelande.

***

Allsvenska Strängnäs har redan tappat två spelare till SSL under årets silly season vilket gör att förlängningen av klubbens stora framtidsnamn Ahmad Aldeeb blir ännu viktigare. Aldeeb kom tvåa i den interna poängligan på 33 poäng vilket är väldigt imponerade av en 17-åring. Aldeeb är även aktuell i U19-landslaget och han har skrivit på ett tvåårskontrakt. 

- Vi är oerhört glada att Adde fortsätter sin satsning hos oss. Han har tagit en plats i U-19 landslaget och var trots sina unga ålder redan i år en av våra viktigaste spelare, skriver Strängnäs på sin Facebooksida.   

***

Allsvenska Hagfors Uddeholm har förlängt kontrakten med flera av sina spelare till kommande säsong och två nyckelspelare som stannar kvar är Wilma Berggren som återvänder från en utlåning i SSL till Karlstad samt den thailändska landslagsspelaren Suthasinee Frykholm. 

- Wilma är en riktigt stabil tvåvägscenter som även kan agera både forward och back om det behövs. En rutinerad spelare med meriter från SSL. Wilma är en viktig del av lagbygget.

- ”Faa” Frykholm är en offensivt duktig back som kan leverera öppnande crosspass samt välplacerade skott. Hon är dessutom rightfattad med god spelförståelse. Faa spelar även i det thailändska landslaget och kommer därmed vara en viktig pusselbit för laget, skriver föreningen på sin Instagram

***

Storsatsande Växjö Vipers som har som mål att ta sig upp till SSL kommande säsong har förlängt kontrakten med två nyckelspelare. Det är målvakten Emelie Persson och poängsprutan Emma Mogensen.

- Emelie är en av de viktiga pusselbitarna i lagbygget. Hon har alltid haft hög räddnings-procent och i den del av senaste säsongen som spelades, var Emelie i topp i vår allsvenska serie med 90 % räddningar. 

- Mogensom hon kallas i laget har nu skrivit ett nytt avtal med klubben för tre säsonger, och därmed är ytterligare en nyckel-spelare klar för en satsning mot SSL. Mogen är en av våra mest pålitliga poängspelare: det har blivit 80 poäng i 70 matcher i Viperströjan, under tre hela säsonger och en avbruten. Med dessa siffror är hon nummer ett i damlagets poängliga, skriver klubben i ett pressmeddelande. 

***

Herr1an-laget Ledberg har som ni läste ovan fått mottaga lite dåliga nyheter om att man tappade en spelare till Jönköping men man har även fått strålande nyheter under dagen om att fixstjärnan Adam Zetterström fortsätter i klubben trots succén i Visby. Efter fyra säsonger i SSL med Linköping valde Zetterström att trappa ner inför den här säsongen. Men när Herr1an-stängdes ner så lånades han ut till Visby där han gjorde stor succé och stod för åtta poäng på fyra matcher. Lika många matcher hann han att spela i Ledberg innan lockdownen och på dem öste han in 15 poäng.

Att Adam väljer att förlänga med Ledberg är STORT ! Vi är överens med Adam om en förlängning, ett besked som vi alla önskat men inte alls varit självklart. Starten av förra säsongen va grym på många sätt, extra roligt att på nytt få starta en säsong med ett hungrigt lag som går för att vinna, en resa där Adam är en extremt viktig pusselbit, skriver föreningen på sin hemsida

***

Avslutningsvis ett litet avslöjande från tidigare idag då Malmös tränare Mikael Jeppsson nämnde att Elin Johansson lämnar laget. Nu kan Innebandymagazinet berätta att hennes nästa klubbadress kan bli FBC Kalmarsund. Johansson har fått jobb i Kalmar och enligt uppgifter har hon tagit kontakt med Kalmarsunds storsatsande allsvenska damlag om att spela för dem kommande säsong. I motsatt riktning kan Kalmarsunds storstjärna Emelie Rosenqvist gå. Hon har fortfarande inte bestämt sig om hon ska spela klart sitt kontrakt eller flytta hem till Skåne igen. 


TV: ”Jag skulle bli av med livet om jag gick ut på gatan”

Djurgårdens tränare Mikael Öhman om vad som skulle krävas för att han skulle träna AIK.

Den här artikeln handlar om:

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus.
Genom att klicka på knappen nedan så kommer din återstående prenumerationstid på Innebandymagazinet ändras till ett konto på Everysport Plus. Vänligen notera att prenumerationstiden skiljer sig åt då priset är annorlunda.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Innebandymagazinet.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt). Vänligen gå in på mina sidor för att se hur lång tid du har innestående på din prenumeration.

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten