#ibsilly
Foto: Innebandybilder
Allsvenskan norra

Tar över allsvenska laget: "En spännande trupp"

ANNONS

Hudik/Björkbergs ersättare till Kristoffer Asp är klar.

Huvudtränare Kristoffer Asp lämnade efter säsongen för att ta över Sundsvalls lag i Herr1an. Nu har allsvenska Hudik/Björkberg, tia den här säsongen, hittat Asps ersättare.

Det blir Daniel Holm som leder laget nästa säsong. Han har tidigare varit verksam i Håsta, Järfällas juniorer, Väsby dam samt Täby dam där han var sportchef.

- Det är alltid spännande att vara i en ledarroll och bygga en grupp. Det är det som är det viktigaste, och som motiverade mig till att kliva på det. Sen är det en spännande trupp där det finns otroligt mycket potential. Vi har bra förutsättningar i föreningen. Så det var många bitar som gjorde att det passade. Sen har jag fått ihop den sociala biten med familjen vilket var viktigt för att det skulle funka, säger han till klubbens Youtube-kanal.


Matchrapporter: Visby klar seriesegrare efter seger Klart nu: Hudik/Björkberg åker ur serien efter ny förlust Äntligen seger för Falun Utv mot Hudik/Björkberg Hudik/Björkberg vann med 6-5 hemma mot Älvsjö Sakarias Ulriksson åttamålskytt i RIG Umeås seger mot Hudik/Björkberg

Den här artikeln handlar om: