Gårdagens matcher
Foto: Per Wiklund
SM-slutspel

Målvaktshjälten: "Vi är bättre tränade än Storvreta"

ANNONS

Jonathan Larsson släppte bara två bollar förbi sig: ”De är inte 25 längre”

Mullsjö behövde lyfta sig efter förlusten i den första semifinalmatchen i måndags och det var precis vad man gjorde ikväll hemma i Nyhemshallen. Segersiffrorna skrevs till 7-2 efter att målvakten Jonathan Larsson briljerat mellan stolparna. Han räddade 17 av 19 skott.

– Vi spelade mer stabilt idag än i måndags. Det är så här vi spela. Vi täcker skott och kämpar, då ser det bra ut, säger Jonathan Larsson till Innebandymagazinet och fortsätter: 

– Vi kändes mer påkopplade idag. Jag tycker att vi gör en dålig match i första matchen, och jag tycker inte att de kom upp i sin standard heller. Men idag var det flera snäpp uppåt. Både i spelet med boll och i försvaret, så det känns skönt.

Kommer ni knäcka Storvreta om ni fortsätter så här?

– Ja, jag tycker inte… självklart är Storvreta ett bra lag, men de är inte purfärska heller. De är inte 25 längre, de som har varit med ett tag. Jag tycker vi håller uppe ett bra tempo. Fortsätter vi vara påkopplade och stabila bakåt så har vi goda chanser. 

Menar du att Storvreta är gamla och trötta?

– Nej, gamla och trötta är de inte (skratt). Men jag tror vi är bättre tränade än vad de är. Det är jag helt säker på faktiskt. Och det behöver vi vara också när vi är yngre än dem. Vi har bara Rikard Eriksson som är över 30 och härjar, han får bita i. 

Du måste vara väldigt nöjd med din egen match, två insläppta mål mot Storvreta!

– Ja, jag är väldigt nöjd faktiskt. Det känns skönt att bevisa att jag kan spela innebandy. Jag tycker inte alls att jag har kommit upp i min nivå under slutspelet, och då blir man satt åt sidan. Simon har gjort det jättebra när han kommit in, men båda vill stå och jag har varit förbannad när jag suttit på sidan. Det ska man bli också, annars har man inget här att göra. Skönt att bevisa att jag håller den här nivån.


TV: ”Jag skulle bli av med livet om jag gick ut på gatan”

Djurgårdens tränare Mikael Öhman om vad som skulle krävas för att han skulle träna AIK.

Matchrapporter: Storvreta segrade och avgjorde mot Växjö Växjö tog sista chansen mot Storvretas Bra läge för Storvreta efter ny seger 2-0 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot Växjö Storvreta vann första matchen mot Växjö

Du kanske även vill läsa:
Betyg: Mullsjö-Storvreta
Plus Betyg: Mullsjö-Storvreta
Den här artikeln handlar om: